Prati nas

„Odbrojavanje“ najbolja olimpijska kampanja iz Srbije

Vesti

„Odbrojavanje“ najbolja olimpijska kampanja iz Srbije

Sporto nagrade

Integrisana kampanja Odbrojavanje kojom je Vojvođanska banka podržala srpski Olimpijski tim u osvajanju četiri medalje u Londonu, nagrađena je proteklog vikenda kao najuspešnija sportska promotivna akcija iz Srbije, osvojivši treće mesto na prestižnom regionalnom takmičenju Sporto, u Portorožu.

Na konferenciji o sportskom marketingu i sponzorstvu Sporto Conference 2012 prezentovano je ukupno 30 radova (19 iz Slovenije i 11 iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske i BiH). Vojvođanska banka, kao zvanična banka Olimpijskog komiteta Srbije, zajedno sa svojom marketinskom agencijom Gistro Advertising, bila je jedan od učesnika iz Srbije uz Telenor, Merkator, Dunav osiguranje i druge.

Kampanjom „Odbrojavanje“, Vojvođanska banka je davala podršku sportistima odvajanjem dela novca za njihovo stipendiranje. Svi proizvodi banke su dobili olimpijski ton, pa su klijenti banke svakim korišćenjem Olimpijske kartice donirali deo sredstava Olimpijskom timu, bez dodatnih troškova po njih.

Osim na televiziji i u novinama, “odbrojavalo” se i na Facebooku, YouTubu, Twitteru i mikrosajtu, gde su građani svakodnevno slali poruke podrške našim Olimpijcima.

Uspesi naših sportista u Londonu, kao i nagrada iz Portoroža, predstavljaju pre svega veliko priznanje za Vojvođansku banku, ali i podstrek da nastavi da ulaže u prave vrednosti, vrhunske mlade sportiste.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top