Prati nas

Odloženo finale ‘Parova’: Evo za kad i zbog čega (VIDEO)

Odloženo finale ‘Parova’: Evo za kad i zbog čega (VIDEO)

 

U vili ćemo ih gledati još najmanje nedelju dana (foto: Screenshot)

U vili ćemo ih gledati još najmanje nedelju dana (foto: Screenshot)

Ovogodišnja sezona Parova je po planu trebalo da se završi večeras, ali od toga neće biti ništa. Finale rijalitija ovog puta zakazano je za sledeći petak, 15. jul.

Kad je voditeljka Bojana Ristivojevic saopštila odluku produkcije da će šou program trajati jos nedelju dana, na trenutak su svi pomislili da je rec o šali. “Zbog velike gledanosti i masovnog javljanja gledalaca koji mole da se još druže sa vama, produkcija je donela odluku da Parovi traju jos nedelju dana”, rekla je voditeljka. Finale će biti sledećeg petka, 15.jula.

U vili je nakon ovog obaveštenja nastalo opste oduševljenje. Pojedini takmičari nisu krili radost zbog ovakve odluke produkcije Happy televizije i rekli da iskreno žele da ostanu još u rijalitiju. Prvi je sa stolice skočio da pozdravi odluku produkcije Marko Perović, za njim Mladen Vuletić, pa Dalila Mujović, zatim i Andjela Lakicević. Ostanku u vili čini se, najviše se radovala Vesna Rivas, a ni Ružici nije bilo krivo što ce ostati da gleda Zoricu i Gastoza kako se ljube još nedelju dana.

http://www.dailymotion.com/video/x4jtf9x_parovi-se-produzavaju-7-dana-do-sledeceg-petka_animals

“Bravo!”, vikao je Marko Perović. “Tek će sad maske da padnu! Da vidimo ko je najizdržljiviji! I ko treba da ode u finale! Pripremili smo još afera za otrkivanje. Idemoo!”
Mora da smo mnogo gledani, kad ćemo još trajati, rekla je Dalila. Mada bi bilo dobro da izbace Gastoza i Zoricu.

Bilo je i onih koji su se pobunili, ali su bili nadglasani od ostalih učesnika, spremnih da pobede rekorde i slome granice izdržljivosti.

Ukoliko ste se pitali zašto i ko je “krivac” zašto je finale odloženo, evo i odgovora. Produkcija Parova je donela takvu odluku, tako da ćemo finaliste ovog rijaliti gledali još najmanje nedelju dana na malim ekranima, u slučaju da ne bude ponovnog odlaganja.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top