Prati nas

Održan peti jubilarni Guarana Foam Fest

Foto

Održan peti jubilarni Guarana Foam Fest

Biljana Radeka, Filip Mitrović, Maja Manojlović

U subotu u 20 časova u Kombank počela je najveća penušava žurka u Evropi! Oko 15 hiljada ljudi došlo je da uživa u programu petog po redu Guarana Foam Festa.

Program je, kao što je i bilo planirano, počeo nekoliko minuta nakon 20 časova, a publiku je na startu zagrejao di džej Neli. Nako što se pred miks pultom izmenjala domaća podrška, usledili su setovi ovogodišnjih hedlajnera. Lazarija i Kejtlim, zatim Pantelis, a u ranim jutarnjim časovima i Geo Da Silva, atmosferu su doveli do usijanja, da bi oko četiri sata ujutru za više gigantskih topova potekla pena koja je rashladila okupljenu masu.

Iako su na kulama sa topovima trebale da se nađu poznate ličnosti, bacači pene su bili isuviše visoko, pa su organizatori zbog signurnosti gostiju, odustali od prvobitne ideje. Poznati su za to vreme uživali u ložama.

Milan Gromilić na žurku je došao sa prijateljima, baš kao i Filip Mitrović. Nataša Šavija i mnekenka Vladana Rajilić đuskale su u blizini androgene starlete Ra, čije pojavljivanje je izazvalo veliku pažnju prisutnih u loži.Voditeljka Biljana Radeka bila je u društvu koleginice Maje Manojlović, model Gordana Radić sa fitnes modelom Miroslavom Žikićem, dok su se u loži do njih ljubakali Milena i Nikola Burovac.

Androgena starleta Ra

Kapuera igrači, brojne CKM cice, plesne grupe, ali i muška modna revija Blek Dzordž, bile su samo deo dvanaestočasovne penušve senzacije završene juče u Beogradu.

Oko tri sata iza ponoći na stejdžu se pojavila ženska plesna grupa koja je izazvala urlike prisutnog muškog sveta, a pridružio im se i fitnes model Miroslav Žikić, koji je svojim izgledom žene u hali istavio bez teksta. Višeminutna plesna tačka završena je salvom ovacija prisutnih.

Redakcija Tracara.com


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. jana

  23. 09. 2013. at 01:43

  fuj.

 2. nevena

  23. 09. 2013. at 15:46

  kakav sljam . zivot mi se smucio gledajuci ove isprazne majmune

 3. skandalka

  23. 09. 2013. at 21:28

  Boze me sacuvaj. Koji sljam, koje seljancure. Sta se sve ne rodi. Ajme, majko mila… =D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top