Connect with us

Održana prva Pro-Femine konferencija!
Događaj

Održana prva Pro-Femine konferencija!

Jedan od panela bavio se modom u Srbiji

U organizaciji magazina Lepota i zdravlje održana je prva konferencija Pro-Femine juče u hotelu Hayatt u Beogradu.

Na jednom mestu okupio se veliki broj dama iz sveta novinarstva, blogginga, biznisa, književnosti, PR-a i iz svih svera društva, iz čitavog regiona. Program konferencije činile su interesantne case study prezentacije, dok su paneli, na kojima su se sukobljavali stavovi učesnika, izazvali najviše pažnje i najviše komentara.

Konferencija sa velikim brojem učesnika bavila se najviše polažajem žena u društvu, u medijima i popularnoj kulturi, problemom multitaskinga, a rečenica šta žene žele, a čega se plaše u medijima se koristi kao najslikovitiji opis ove konferencije. Teme kao što su trudnoća u 21. veku, estetska hirurgija i moda su takođe bile neizbežne i jako propraćene teme jedne ovakve konferencije posvećene ženama.

Među učesnicima i gostima konferencije između ostalih našli su se Olja Balašević, Vedrana Rudan, Biljana Srbljanović, Nevena Rendeli, Biljana Cincarević, Duška Jovanić, Suzana Trninić, Ksenija Mijatović, Danica Vučinić, Marijana Mateus, Snežana Dakić, Valentina Obradović, Igor Todorović  i drugi…

Ceo tok konferencije i više fotografija pogledajte ovde.

Vidimo se i sledeće godine! :)

Redakcija Tracara.com

Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. bombonica

    05/04/2013 at 11:37 am

    mlacenje prazne slame………….

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top