Prati nas

Održano druženje ljubimaca #MjauVauUp

Vesti

Održano druženje ljubimaca #MjauVauUp

Iako je bilo vruće, kuce su se odlično zabavile...

Životinje su oduvek bile čovekova inspiracija i oslonac.

Ove verne pratioce i prijatelje kroz istoriju ljudske civilizacije možemo videti u oslikanim pećinama iz praistorisjkog doba, u delima klasičnog slikarstva, kao i na savremenim fotografijama. Iako se njihova uloga često zanemaruje, životinje su igrale važnu ulogu i u svetskoj politici od Aleksandrovog konja Bukefala, pa sve do Laike koja se vinula u kosmos.

Posebno privrženi ljudima su oduvek bili psi i mačke. Najbolji način da im uzvratimo ljubav jeste da im pružimo adekvatnu negu kako bi mogli pravilno da se razvijaju. Pored nepohodne neizmerne ljubavi, pažnje i brige koja im je potrebna, pravilna ishrana je takođe neophodna kako bi očuvali njihovo zdravlje i produžili im život.

Svaka kuca i maca u zavisnosti od rase, kao i od zdrastvenog stanja, zahteva posebnu ishranu i negu. U cilju boljeg razumevanja naših kućnih ljubimaca, 30. juna u Tašmajdanskom igralištu za pse je po prvi put organizovan TweetUp za vlasnike kućnih ljubimaca i to pod veoma simpatičnim nazivom: #MjauVauUp.

Trener Friskies Agility programa je vlasnicima pasa kroz igru i zabavu, demonstrirao i objasnio značaj elementarne dresure njihovih ljubimaca. Takođe, razmenjivala su se iskustva i saveti u načinu odgajanja i brige naših mezimaca za koje smo pripremili ovom prilikom posebna iznenađenja kao i Friskies poklon pakete hrane .

Neodoljivi su, zar ne? :)

Jedan od gostiju na MjauVauUp

Druženje

 (Tracara.com)

 

Loading...


1 komentar

1 komentar

  1. VladdoVuksanovicFan

    21/07/2012 at 6:50 pm

    Slatko <3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top