Održano druženje ljubimaca #MjauVauUp

Objavljeno: 04.07. 14:14

Iako je bilo vruće, kuce su se odlično zabavile...

Životinje su oduvek bile čovekova inspiracija i oslonac.

Ove verne pratioce i prijatelje kroz istoriju ljudske civilizacije možemo videti u oslikanim pećinama iz praistorisjkog doba, u delima klasičnog slikarstva, kao i na savremenim fotografijama. Iako se njihova uloga često zanemaruje, životinje su igrale važnu ulogu i u svetskoj politici od Aleksandrovog konja Bukefala, pa sve do Laike koja se vinula u kosmos.

Posebno privrženi ljudima su oduvek bili psi i mačke. Najbolji način da im uzvratimo ljubav jeste da im pružimo adekvatnu negu kako bi mogli pravilno da se razvijaju. Pored nepohodne neizmerne ljubavi, pažnje i brige koja im je potrebna, pravilna ishrana je takođe neophodna kako bi očuvali njihovo zdravlje i produžili im život.

Svaka kuca i maca u zavisnosti od rase, kao i od zdrastvenog stanja, zahteva posebnu ishranu i negu. U cilju boljeg razumevanja naših kućnih ljubimaca, 30. juna u Tašmajdanskom igralištu za pse je po prvi put organizovan TweetUp za vlasnike kućnih ljubimaca i to pod veoma simpatičnim nazivom: #MjauVauUp.

Trener Friskies Agility programa je vlasnicima pasa kroz igru i zabavu, demonstrirao i objasnio značaj elementarne dresure njihovih ljubimaca. Takođe, razmenjivala su se iskustva i saveti u načinu odgajanja i brige naših mezimaca za koje smo pripremili ovom prilikom posebna iznenađenja kao i Friskies poklon pakete hrane .

Neodoljivi su, zar ne? :)

Jedan od gostiju na MjauVauUp

Druženje

 (Tracara.com)

 


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

1 komentar

  1. miarikanovic@gmail.com'

    VladdoVuksanovicFan

    Slatko <3

    Thumb up 0 Thumb down 0

milena-ceranic1
Hot or not

Milena Ćeranić drastično promenila frizuru

Otkako se pojavila na našoj muzičkoj sceni, pevačica Milena Ćeranić imala je dugu smeđu kosu, koja je bila njen zaštitini znak.