Održano druženje ljubimaca #MjauVauUp

Objavljeno: 04.07. 14:14

Iako je bilo vruće, kuce su se odlično zabavile...

Životinje su oduvek bile čovekova inspiracija i oslonac.

Ove verne pratioce i prijatelje kroz istoriju ljudske civilizacije možemo videti u oslikanim pećinama iz praistorisjkog doba, u delima klasičnog slikarstva, kao i na savremenim fotografijama. Iako se njihova uloga često zanemaruje, životinje su igrale važnu ulogu i u svetskoj politici od Aleksandrovog konja Bukefala, pa sve do Laike koja se vinula u kosmos.

Posebno privrženi ljudima su oduvek bili psi i mačke. Najbolji način da im uzvratimo ljubav jeste da im pružimo adekvatnu negu kako bi mogli pravilno da se razvijaju. Pored nepohodne neizmerne ljubavi, pažnje i brige koja im je potrebna, pravilna ishrana je takođe neophodna kako bi očuvali njihovo zdravlje i produžili im život.

Svaka kuca i maca u zavisnosti od rase, kao i od zdrastvenog stanja, zahteva posebnu ishranu i negu. U cilju boljeg razumevanja naših kućnih ljubimaca, 30. juna u Tašmajdanskom igralištu za pse je po prvi put organizovan TweetUp za vlasnike kućnih ljubimaca i to pod veoma simpatičnim nazivom: #MjauVauUp.

Trener Friskies Agility programa je vlasnicima pasa kroz igru i zabavu, demonstrirao i objasnio značaj elementarne dresure njihovih ljubimaca. Takođe, razmenjivala su se iskustva i saveti u načinu odgajanja i brige naših mezimaca za koje smo pripremili ovom prilikom posebna iznenađenja kao i Friskies poklon pakete hrane .

Neodoljivi su, zar ne? :)

Jedan od gostiju na MjauVauUp

Druženje

 (Tracara.com)

 
Loading...
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

1 komentar

  1. miarikanovic@gmail.com'

    VladdoVuksanovicFan

    Slatko <3

    Thumb up 0 Thumb down 0

kim-kardashian6
Hot or not

Kim Kardashian iskopirala frizuru majke Kris Jenner

Kim Kardashian poznata je po svojoj dugoj tamnoj kosi, ali često perikama (i povremenim farbanjem) zna da unese drastičnu promenu u svoj izgled.