Prati nas

Oduševiće vas način na koji uživa ovaj italijanski biznismen

Hot!

Oduševiće vas način na koji uživa ovaj italijanski biznismen

Ovaj Italijan i te kako uživa u životu (foto: Instagram)

Ovaj Italijan i te kako uživa u životu (foto: Instagram)

Izreka da par koji letuje zajedno, ostaje zajedno svakako važi u slučaju italijanskog biznismena Gianluce Vacchija i njegove supruge, manekenke Giorgie Gabriele. Njihovi klipovi sa odmora oduševili su milione širom sveta, a sigurno će i vas.

48-godišnji Gianluca svakodnevno na Instagramu deli video klipove i nesvakidašnje fotografije sa svojih 1,5 miliona pratilaca, a jedan od poslednjih, na kom pleše sa suprugom uz numeru Ricky Martina La Mordiditta pregledan je više od 3,5 miliona puta. Par je u video pokazao neverovantne plesne pokrete i uvežbanom koreografijom zadivili su svet.

Na Instagramu možemo videti da biznismen sa ženom i prijateljima uživa u luksuzu, koji obuhvata letovanja na jahtama, privatne avione i vile na atraktivnim lokacijama. On svoj način života naživa GV Lifestyle, i čak je napisao knjigu o tome. Takođe, za 2 evra možete kupiti i personalizovane Gianlucine emotikone, te će vam umesto običnih izlaziti bradati čovek koji stoji na rukama ili pleše.

Ovaj Italijan nije samo internet senzacija, već i uspešan poslovni čovek koji vodi jednu kompaniju za proizvodnju kamp prikolica.

Takođe je i najbolji prijatelj glumca Zaca Efrona, sa kojim je letovao u Italiji pre dve godine kada su na jahti pokazali zavidno umeće u sinhronim skokovima u vodu.

Evo još nekih zanimljivih klipova ovog nesvakidašnjeg biznismena.

 

Loading...


Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
4 komentara

4 Comments

 1. Vlada

  30/07/2016 at 9:16 pm

  Baš je zabavan i lud čile, svaka mu čast! :)

 2. Jasmina

  31/07/2016 at 12:41 pm

  To je život!

 3. JA

  31/07/2016 at 6:53 pm

  Car!

 4. Evelyn Krimova

  02/08/2016 at 11:30 am

  Uh….tesko je uzivati kad si pun kao brod.Da vidimo kako bi uzivao u zivotu sa dvesta evra mesecno u Srbiji?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top