Prati nas

Oglasila se Nataša nakon vesti o razvodu, a zatim i advokat i izvor blizak paru

Extra

Oglasila se Nataša nakon vesti o razvodu, a zatim i advokat i izvor blizak paru

(foto: Instagram/bekvalceva)

(foto: Instagram/bekvalceva)

Otkako se u medijima pojavila vest o razvodu pop zvezde Nataše Bekvalac, ona se nije oglašavala na društvenim mrežama, ali se pojavila pred kamerama emisije Premijera.

Pevačica se javila direktno iz Beča, gde je nastupala tokom vikenda, a jedna njena izjava je istrgnuta iz konteksta, što je mnogim medijima poslužilo kao potvrda o razvodu.

Naime, Bekvalčeva je izjavila kako se uvek oslanja na sestre i ne brine zbog toga kako će stvari funkcionisati u njenom domu dok je u inostranstvu, jer će one brinuti o ćerki Hani. Mnogi su u ovome videli prećutno priznanje o razvodu jer nije spomenula da će njenu mezimicu čuvati suprug. Međutim, ono što su mnogi (slučajno ili namerno) zaboravili da prenesu je i to da je pitanje glasilo ko će brinuti o Hani i Ljubi, te je sasvim prirodno što je Nataša odgovorila da će im se njene sestre naći pri ruci.

Ipak, mnogi vide potvrdu priča o razvodu u izostanku bilo kakvog demanta Bekvalčeve, dok ima i onih koji su skloni da veruju da se ne oglašava kako bi izazvala medijsku pompu pred izlazak novog singla.

Sa druge strane, Kurir prenosi kako je uzrok razvoda prevara koju je navodno počinio Jovanović, zbog čega ga je Nataša zamolila da se mirno rastanu. Kako dobro obavešteni izvor za ovaj list prenosi, sve je prošlo bez drame. Ovu priču je potvrdio i advokat koji zastupa Bekvalčevu u ovom slučaju, a koji je, da ironija bude veća, pre 7 godina zastupao Danila Ikodinovića tokom brakorazvodne parnice. “Gospođa Bekvalac je u četvrtak došla u moju kancelariju sa odlukom da okonča brak sa Ljubom Jovanovićem. Delovala je odlučno i stabilno”, izjavio je Aleksić.

Sa druge strane, Alo navodi sve češće nesuglasice kao uzrok raspada braka, dok Informer prenosi kako se radi o detetu koje je Ljuba jako želeo, a ona nije bila spremna na još jedan porođaj. Šta je, naposletku, istina, saznaćemo tek kada neko od njih dvoje istupi u javnost i stavi tačku na sva nagađanja.

Nataša je priču o prevari podgrejala objavljivanjem pesme Lave moj na Twitteru, pri čemu naročito pažnju privlače stihovi: ‘Ko sa robinjama spava, tom je kruna zabadava. Lave moj, zašto si me tako lako prodao?’

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. edi

  13/03/2017 at 2:58 pm

  Kad je video covek sa kim ima posla dao se i on u promet. Jer tamo gde Nata nije krivinu uhvatila, najavila je da ce doci.

 2. Blahblah

  13/03/2017 at 4:06 pm

  Ako je ovo namjerno uradila da izazove medijsku pompu zbog singla. Onda je dno dna…

 3. Mungos

  14/03/2017 at 11:11 am

  Ona ima pticu u glavi.gluplji muskarci sto se lepe na nju..nikakva pevaljka..a i poznata po tome da ne voli da se tusira pa kad dodje na snimanja zaudara i stavi dezodorans ispod pazuha..ljudi vetre prostorije u studiju zbog nje..nije ni cudo sto se muz razvodi od nje..treba istrpeti toliki smrad.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top