Prati nas

Oglasili se producenti i akter skandala u rijalitiju ‘Bachelor in Paradise’

Šokantno

Oglasili se producenti i akter skandala u rijalitiju ‘Bachelor in Paradise’

Corine je bila jedna od učesnica rijalitija 'Bachelor in Paradise' (foto: ABC)

Corine je bila jedna od učesnica rijalitija ‘Bachelor in Paradise’ (foto: ABC)

Skandal koji je poslednjh dana potresao Ameriku, a koji se dogodio tokom snimanja rijalitija Bachelor in Paradise, dobija svakodnevno nove obrte, i najšokantnije su izjave izvora koji su se našli na licu mesta, a koji tvrde da su veoma prisni kontakti među učesnicima pod dejstvom alkohola normalna pojava.

Podsetimo, jedna od takmičarki rijalitija, Corrine Olympios tvrdi da se ne seća seksualnog čina između nje i DeMaria Jacksona, što je dovelo do pitanja da li je bila u previše alkoholisanom stanju da bi dala svoj pristanak, dok je ceo incident između njih dvoje zabeležen kamerama.

Bivši producent franšize otkrio je za časopis People da se mnogi učesnici ovog rijaitija prepuštaju strastima pod dejstvom alkohola i da je to sasvim redovna pojava. “Mnogo takmičara vodi ljubav u rijalitiju ali se to nikada ne emituje. Svuda su kamere i nemate gde da se sakrijete, tako da kada dođe to takve situacije, oni dopuste sebi da zaborave da ih snimaju  i prepuste se trenutku”, otkrio je član ekipe.

Iako su mnogi kivni na producente jer nisu sprečili vrelu akciju u alkoholisanom stanju između takmičarke i takmičara, bivši producent dodaje: “Produkcija nikoga ne tera da rade ovako sumnjive stvari. Ne postoji scenario i oni će apsolutno uvek intervenisati ako smatraju da je neko prešao granicu. Oni sve nagledaju i ništa ne može da im promakne. Većina producenata su žene i one su posebno osetljive na takve stvari i iskorišćavanje nekih od devojaka”, otkrio je izvor.


DeMario Jackson (foto: ABC)

DeMario Jackson (foto: ABC)

Učesnika rijalitija DeMaria Jacksona, koji je optužen u javnosti da je navodno iskoristio pijanu takmičarku, paparaci su juče u Zapadnom Holivudu pitali o incidentu u Bachelor in Paradise, ali je on samo kratko izjavio: “Nemam šta da kažem. Znate, Corrine je sjajna devojka i samo vam to mogu reći”, preneo je izjavu Jacksona ET Online. TMZ je takođe objavio da je DeMario poslao poruku u kojoj stoji da je nevin i da će se uskoro na snimcima koje su kamere zabeležile jasno videti šta se zaista dogodilo između njega i Corrine.

2 komentara

2 Comments

  1. nn

    15. 06. 2017. at 14:10

    E pa ja cu vas gnjaviti dok god ne sklonite ove glupe oznake za fejas tviter i dr.koje su bespotrebne i zaklanjaju mi tekst za pregledno citanje.E tako.

  2. Adora

    15. 06. 2017. at 16:19

    Meni vise smeta sto su uklonili opciju like/dislike na komentarima, bas je bezveze.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top