Prati nas

Ognjen Amidžić prozvao Georgieva: tviteraši ga napali da je režimska figura

Extra

Ognjen Amidžić prozvao Georgieva: tviteraši ga napali da je režimska figura

(foto: Screenshot/YouTube/AmiG Show/Instagram/vladogeorgiev)

(foto: Screenshot/YouTube/AmiG Show/Instagram/vladogeorgiev)

Nakon što je jučerašnji dan obeležio koncert Vlade Georgieva u Smederevu, koji je održan uprkos zabranama, te je tako dobio politički karakter, voditelj Ognjen Amidžić je napisao tvit upućen pevaču. 

“Bogami, taksista slusa Georgieva ceo put, morao sam da stanem da kupim maskaru. Koja ima najbolji volumen?”, našalio se on, ali to se nije dopalo Georgievu koji mu je odgovorio psovkama.

ognjen amidzic vlado georgiev

Iako Amidžića na ovoj društvenoj mreži prati preko 300.000 ljudi, svega stotinak njih je lajkovalo ovaj tvit, ali je zato bio zatrpan desetinama negativnih komentara u kojima su mu poručili da je režimska figura.

Ipak, ispostavilo se da je ova šala jednostavno bila rečena u pogrešno vreme, pošto je Ognjen naposletku tvitovao: “Pravljenje politicke pozadine od mog najobičnijeg tvita pokazuje koliko su ljudni sramotno odlepili. Stidite se.”


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Josipa

  05. 03. 2017. at 19:25

  Podrska ognjenu….najopasnije sta se moze desiti drustvu je to kad se polarizira….i kad postane norma da ako nisi za opciju 1 onda si za opciju 2 a nista drugo nepostoji

 2. Tijana

  05. 03. 2017. at 20:03

  Ovaj Georgiev je potpuno odlepio. Stalno se svađa. Ne znam kome se on sviđa više, nekad je bio cool, a sad je odvratan. Na zajebanciju odgovara odvratnim rečnikom

 3. Edgar

  06. 03. 2017. at 08:39

  Ognjen je dno

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top