Prati nas

Ognjen i Marko nove poglavice!

Ognjen i Marko nove poglavice!

Ognjen i Marko su nove poglavice – posle odlaska Mie, sve je lepše u Matambu, i po prvi put pobeđuju u borbi!

Došlo je vreme za izbor novih poglavica. I u Matambu i u Boruki nema razmimoilaženja u mišljenjima: jednoglasno su izabrani Ognjen i Marko. Ali, dok kod narandžastih novo jutro protiče mirno i opuštajuće pred sledeću borbu, u Matambu su svi još uvek pod utiskom poslednjeg Plemenskog saveta i svađe sa Miom. “Nikada pre se nisam susrela sa onakvim intezitetom besa, zlobe i laganja. Ona je stvarala priče, a ti joj nisi mogao reći: “Ćuti, lažeš!” kaže Martina koja smatra da se gospođa Mia ponašala nepošteno, bez razloga.

Kristina otkriva da joj se Maja Lena poverila i rekla kako je na prvom Plemencu morala da glasa za nju zbog Mie. “Maja mi je rekla: “Bila sam primorana da glasam za tebe, jer me je mama uslovila!” Naravno, mi u njihov odnos ne treba da se mešamo, ali da je sinoć bilo gadno, bilo je,” kaže Kristina, a Neven ih savetuje da zaborave na stvari koje su se desile, jer je u plemenu uspostavljen mir, a sada će svi dati podršku Maji jer znaju koliko joj je teško.

Nova borba za nagradu pokazaće ko ima bolju konentraciju, brzinu i inteligenciju. Poglavica Ognjen kaže da je Boruki ova borba važnija od sutrašnje za imunitet, jer nemaju dvojbu oko toga koga izbaciti, budući da se Aleksandra izjasnila kako želi da glasaju za nju.
Plemena su se borila u Areni, jedan na jedan, sa povezima preko očiju i zastavom na leđima. Zadatak: samo uz pomoć sluha odrediti gde je protivnik i skinuti mu zastavicu. Pobednik je ono pleme koje prvo sakupi 6 pobeda. A nagrada su gosti u kampu, i to ne bilo koji, već bračni par koji živi u džunglama Kostarike i koji će svoje dragocemo znanje preneti pobednicima, a usput će im skuvati večeru.

Prvi par u Areni bili su Milan i Nikola. Mladi glumac je bio spretniji od baletskog igrača i doneo prvi poen Matambu. Sledeće su Aleks i Martina, i opet poen za ljubičaste. I Radovan je bio bolji u duelu sa Vladom, i to je 3:0 za Matambo. Prvi poen za Boruku donosi Stanija iz borbe s Kristinom, a odmah posle nje poglavica Ognjen pobeđuje kolegu Marka. Maja Lena nije dozvolila Avi da izjednači, i povećava prednost ljubičastih na 4:2. Ipak, Sebastian smanjuje na 4:3 posle pobede nad Nevenom, što je označilo kraj prvog kruga borbi.

Kreće se iz početka. Nikola je ponovo bolji od Milana, a Aleks se revanšira Martini. Kod rezultata 5:4 snagu i spretnost ponovo su ukrstili Vlada i Radovan, ali ovaj put bio je bolji beogradski maneken. Meč “loptu” imale su Stanija i Kristina. Modna stilistkinja nije dozvolila da je starleta nadmudri drugi put i tako je donela prvu pobedu svom plemenu od početka Survivora! Malo je reći da je Matambo bio apsolutno oduševljen.

Vrištali su od sreće, nosili Kristinu i jedva čekali da krenu u kamp kako bi saznali sve tajne života u džungli. Tamo su od gurua čuli kako napraviti supu, šta sve mogu da iskoriste za jelo, a šta za pravljenje splava i dodatnih stvari za kamp, kako od banana napraviti još ukusniju poslasticu… Upijali su sve savete kao đaci prvaci, a tek ćemo videti da li će umeti da ih iskoriste.

Kod narandžastih nema mnogo patnje zbog izgubljene bitke. Svi su zadovoljni svojim zalaganjem, Aleksandra kao član koji nije učestvovao u borbi pomaže oko večere, jedino se Milan osamio pored mora da malo iskulira, jer nije mu svejedno što je jedini izgubio obe borbe. “Biće sutra bolje!,” optimističan je.

Na Ostrvu odbačenih dan prolazi sporo. Jelena nije očekivala Miu, jer smatra da je dobar igrač. Njih dve brzo pronalaze zajednički jezik, pričajući o onima koji su ih izbacili. Jedino razmimoilaženje imaju kod sastava klana. Ko je u timu pored Kristine i Martine? Mia kaže Marko, a Jelena tvrdi da je to Nikola. Pada i opklada: ručak u Beogradu ili Zagrebu.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. lol

  26. 03. 2012. at 22:19

  Kristina Bekvalac mi je ubedljivo najodvratnija osoba ove sezone

 2. zguba

  26. 03. 2012. at 22:35

  meni je Kristina veoma odbojna, a smatrao sam da je sasvim drugacija osoba…… ocigledno sam pogresio :)
  najsimpaticnija osoba mi jeste Ava otkacena i zabavna :)) slusajuci nju mi krenu suze na oci od smeha :)))

 3. Hanajajaj

  27. 03. 2012. at 12:48

  Ava je kralj pre sam mislila za nju da je debil nevidjeni al ispade da je najzanimljivija ,samo njene provale mi ulepsaju dan :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top