Prati nas

Ogorčeni fan kritikovao Seku Aleksić na sajtu posvećenom njoj!

Vesti

Ogorčeni fan kritikovao Seku Aleksić na sajtu posvećenom njoj!

Jedan očigledno vrlo ljutiti fan iskritikovao je svoju do skora miljenicu, folk pevačicu Seku Aleksić, zbog njenog navodno prepotentnog ponašanja na audicijama za rijaliti šou “Moja desna ruka”.

Da stvar bude zanimljivija, mladić je to uradio na naslovnoj strani veb sajta SekaSuperstar.com koji je u njegovom vlasništvu, a upravo je posvećen liku i delu popularne folkerke. Sada kada je upoznao Seku, kaže da ga je sramota što ima jedan sajt koji se bavi životom i karijerom ove pevačice.

Mladić je svoje negodovaje i razočaranje izrazio sledećim rečima:

(Kliknite na fotografiju kako biste je pogledali u većoj rezoluciji. Ukoliko želite da posetite pomenuti sajt, to možete učiniti ovde.)

Hmmm, naravno samo se postavlja pitanje, da li je Seka zaista bila toliko prepotentna, kao što ovaj mladić tvrdi ili i iza ovoga napada na nju stoji njena večita suparnica… Pa znate već ko… :)

izvor: dodirnime.com

Loading...


104 komentara

104 Comments

 1. sandra

  14/04/2010 at 12:20 pm

  koje ste vi budale, jk nije umesala prste nego seka stvarno ne zna da se ponasa, uostalom pogledajte na youtube emisiju pa procenite sami

 2. Vampire heart

  17/04/2010 at 3:42 pm

  Glupaca nafurana….!Ti bih,on bih………………………zena je stvarno nepismena a umislja da je neka zvezda!Frizura joj izgleda kao gnezdo!!!!:))) a ono celavo i da ne pominjem!GADI MI SE!!!!!!!!!!!!!!!

 3. milan

  19/04/2010 at 5:42 pm

  ne smeta mi sto je muslimanka ni najmanje, nego sto je debela krava
  xD

 4. marina

  03/08/2010 at 8:09 pm

  ma pricajte vi sta god hocete seka je kraljica pa sta ako je msulimanka a i pomrsala je a sta i ako je debela ona dobro pjeva….i volim je puno

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top