Prati nas

Olja Bećković: Zašto sam zabranjena?

Šokantno

Olja Bećković: Zašto sam zabranjena?

olja

Dok sa B92 kažu da nisu postigli dogovor, Olja tvrdi da su je stavili pred ultimatum! (foto: Blic)

Kultna emisija Utisak nedelje autorke Olje Bećković predmet je interesovanja domaće javnosti poslednjih dana, budući da iz PR službe TV B92 poručuju da nisu uspeli da se dogovore sa voditeljkom oko nastavka emitovanja emisije, dok s druge strane Olja poručuje da nije bilo reči o pregovorima, već da joj je postavljen ultimatum.


“Imam utisak da je u saopštenju koje je izdala PR služba B92 došlo do dve ozbiljne greške u kucanju. Tamo se navodi da se emisija Utisak nedelje odlaže do daljnjeg. Prava reč je da je emisija zabranjena. Kaže se da sam odbila dogovor, istina je da sam odbila ultimatum ili ucenu, koju već reč više volite”, kaže Olja za Politiku, dodajući da joj je postavjen jasan ultimatum.

“Umesto argumenta, postavljen je jasan ultimatum. Savremenim jezikom ucena to glasi ovako: Imamo uputstvo da emisija ne može da krene da se emituje dok ne potpišeš da od 3. novembra prelaziš na info kanal. Svi pokušaji da dobijem bilo kakav suvisli odgovor na pitanje zašto me ucenjuju na taj način ostali su bezuspešni. Nisam imala nikakav originalni zahtev, osim da poslovodstvo poštuje ugovor koji imam do marta.”

Na pitanje da li joj ne neko iz uprave televizije rekao da ima probleme s Vladom Srbije, Olja odgovara: “To mi je rečeno nebrojeno puta, najčešće petkom kad se objave gosti.”

Na kraju intervjua za Politiku, upitana da uporedi medijske slobode za vreme Miloševića, Đinđića, Koštunice, Tadića ili Vučića, Olja je odgovorila: “Najbanalnijom i, kako to često biva, najtačnijom rečenicom: Ovo nikad nije bilo”.

Redakcija Tracara.com/Politika


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. Mita

  29. 09. 2014. at 08:47

  To me apsolutno ne cudi, pogotovo dolazeci od B92.

 2. Paaaa

  29. 09. 2014. at 08:49

  Mozda je samo vreme za promene, a oni su ti bar ponudili isti polozaj samo na ozbiljnijem kanalu… Zamisli kad bi se svako iz privatnog sektora durio zasto nisu ispostovani svi uslovi koje radnik zeli… Mislim da je dala sebi za pravo previse

 3. Tasha

  29. 09. 2014. at 11:25

  Sramotni mehanizam zabrane! Welcome back to the Milošević’s world!
  P.S. Info B92 nije ozbiljniji kanal već kanal koji niko ne gleda
  (a i retko ko ga ima – zavisi od kablovske)!
  Zato su joj ga i ponudili (verovatno sa terminom od 02h posle
  ponoći)!

 4. Ivana

  29. 09. 2014. at 13:22

  Podrska Olji! Predji na drugi kanal! Jedva cekam da gledam tvoje emisije. Iako si nekad bezobrazna, izresetas ih pitanjima i zato te postujem!

 5. pifi

  30. 09. 2014. at 18:10

  Strasno je sta se dogadja.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top