Prati nas

Ona je najčitanija srpska književnica

Vesti

Ona je najčitanija srpska književnica

Najčitanija srpska književnica

Jelena Bačić Alimpić

Voditeljka Jelena Bačić Alimpić nedavno je objavila svoj treći roman Poslednje proleće u Parizu i prema statistici njene izdavačke kuće, Jelena je najčitanija srpska književnica.

Za svoju treću knjigu Jelena kaže da je njena najzrelija knjiga.

“Stil pisanja je ostao isti, ali ovog puta je u pitanju drama sa elementima trilera. To je priča o sudbini emigranata iz carske Rusije, o mračnom svetu špijunaže, odanosti, idelogiji, laži i uhodama, demonima prošlosti…”

Na činjenicu da je “najčitaniji srpski pisac”, Jelena kaže: “To je napisala moja izdavačka kuća sa punim pokrićem. Otkad sam objavila prvu knjigu, po svim statističkim podacima sam najčitaniji savremeni pisac u Srbiji i zbog toga mi je beskrajno drago. Radujem se što su me čitaoci odabrali jer su mi oni najvažniji.”

Inače, Jelena je otkrila da je estrada i emisije na tu temu više ne interesuju i da želi da se vrati na početak karijere – istraživačkom novinarstvu.

“Što se tiče televizije, najverovatnije ću se vratiti na početak karijere kada sam radila dokumentarce i bavila se istraživačkim novinarstvom. Otkako sam otišla sa Pinka, dobila sam šest-sedam ponuda, ali sve su se oslanjale na ono što sam do sada radila. To je nešto čemu ne želim da se vraćam i to je jedan od razloga zbog kojeg sam otišla sa Pinka. Sada sam na prvo mesto stavila karijeru pisca.”

Redakcija Tracara.com


Loading...
9 komentara

9 Comments

 1. memories

  14. 04. 2014. at 14:39

  Ko sve danas daje sebi za pravo da se naziva knjizevnikom..

 2. ...

  14. 04. 2014. at 16:46

  ako je ona knjizevnica onda blago nama … mislim stvarno, do juce vodi trac emisije ko je obukao gace a ko nije a sad pa knjizevnica, horor

 3. Ivan

  14. 04. 2014. at 17:38

  Mozda je knjizevnica malo prejaka rec ali je cinjenica da Jelena ima jedan veliki talentat za pisanje i da su njene knjige nesto zaista posebno i drugacije. Suprotno mogu da tvrde samo oni koji do sada nisu procitali neku od njenih knjiga.

 4. Nekamalatamo

  14. 04. 2014. at 18:03

  Jelena jeste najčitanija zato što su joj knjige zaista divne. Ne razumem zašto hejtujete ženu, jeste vodila te emisije ali to ne znači da nije talentovana za pisanje. Prvo pročitajte neku njenu knjigu pa tek onda komentarišite.

 5. m...

  14. 04. 2014. at 18:43

  citam bas dosta, al mi njene knjige nisu legle, jednostavno mi se ne svidja njen stil pisanja i nikom me bih preporucila iste, niko je ne hejtuje, al previse je ima u medijima, za razliku od drugih nasih knjizevnika koji nisu prisutni u medijima.

 6. AR

  14. 04. 2014. at 21:18

  Imam osecaj da se ona stidi emisija koje je vodila..

 7. Kriticar

  15. 04. 2014. at 14:02

  Eee moja Srbijo….

 8. Lepi

  16. 04. 2014. at 00:10

  Ako niste čitali njene knjige nemate pravo da ih komentarišete vođenje emisije i pisanje knjiga su dvije različite stvari koje neki ovdje komentarišu kao jednu istu stvar.Između ostalog većina ovih što je grde ovdje u komentarima nisu u životu pročitali knjigu njene knjige su najčitanije od svih književnika iz Srbije to je potvrđeno i to sasvim dovoljno govori o tome kakav je ona pisac,a vi koji ste ljubomorni samo naprjed nikoga neinteresuju vaša mišljenja gospodo pileći mozgovi.

 9. Edgar

  13. 11. 2016. at 00:44

  “Srpska književnica”???? Alapač koja ima završenu srednju trgovačku. Dajte molim vas. Nemojte da pocenjuiete prave književnike!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top