Prati nas

#OneLoveManchester: Svi detalji o koncertu i sakupljenoj sumi novca (VIDEO)

Extra

#OneLoveManchester: Svi detalji o koncertu i sakupljenoj sumi novca (VIDEO)

(foto: Instagram/mileycyrus)

(foto: Instagram/mileycyrus)

Kao što je obećala, Ariana Grande se vratila u Mančester, grad u kom je, nakon njenog nedavnog koncerta, živote izgubilo 22 fanova, a još stotinak hospitalizovano zbog težih telesnih povreda. Ona je održala humanitarni koncert kako bi sakupila novac za preživele i porodice poginulih.

23-godišnju pevačicu je podržalo mnoštvo kolega, što nastupima na sceni, što video porukama koje su emitovane na velikim video-bimovima između pesama.

Koncert One Love Manchester otvorio je Marcus Mumford minutom ćutanja, a zatim su se ređali nastupi grupe Take That, Robbija Williamsa, Pharrella Williamsa, Miley Cyrus Nialla Horana. 

Zatim se na sceni pojavila zvezda večeri koja je jedina pevala svoje najveće hitove jer je to bio zahtev jedne od preživelih devojčica koju je posetila u bolnici, dok su ostali izvodili svoje ili tuđe pesme koje su prigodne jednom ovakvom događaju.

Usledili su nastupi grupe Little Mix, Katy Perry, Justina Biebera, Coldplaya, Liama Gallaghera, kao i Arijanini dueti sa Victorijom Monét, sastavom The Black Eyed Peas, Nicki Minaj i dečkom Mac Millerom.

Emitovane su poruke podrške sledećih javnih ličnosti: Bonoa iz grupe U2, Stevie Wondera, David Beckhama, Halsey, Bastille, Demi Lovato, Jennifer Hudson, Chance the Rapper, DJ Khaled, Kendall Jenner, Kings Of Leon, Rita Ora i Twenty One Pilots.

Koncert, na kom je sakupljeno preko 2 miliona funti, završen je emotivnim izvođenjima One last time Somewhere over the rainbow tokom kojih je Ariana jedva zadržavala suze.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. blblb

    05. 06. 2017. at 15:45

    Zaista je napravila divnu i jako bitnu stvar. Gledala sam koncert sinoć, očaravajuće je bilo. Gledajući kao da sam dobijala veru i nadu u narod. Nažalost, znam da je to pomalo naivno, ali je bilo prelepo za gledati i makar na trenutak osetiti takve stvari. Žrtve iz Mančestera, kao i iz bilo koje druge zemlje u Evropi, Americi ali naravno i iz srednjeg istoka ne zaslužuju to što im se desilo. Nadam se da će biti još ovakvih manifestacija, jer muzika zaista povezuje ljude.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top