Prati nas

Oni su uzori mladih u Srbiji: Karleuša i Šešelj isprozivali jedno drugo tim povodom

Hot!

Oni su uzori mladih u Srbiji: Karleuša i Šešelj isprozivali jedno drugo tim povodom

(foto: Facebook)

(foto: Facebook)

Iako Novak Đoković prednjači kao uzor mladih, drugi uzori mahom su estradne ličnosti, rijaliti zvezde pod optužnicama i različiti političari, pokazalo je istraživanje problema i potreba srednjoškolaca i studenata koje je TIM Centar iz Novog Sada uradio za EXIT, prenosi N1.

Pored Đokovića, srednjoškolci se ugledaju još i na, poređane po broju glasova, Vojislava Šešelja, Jelenu Karelušu, Sergeja Trifunovića, Nikolu Teslu, Aleksandra Vučića, Marčela, Kristijana Golubovića, Miloša Bikovića i Nikolu Koja.

Jelena Karleuša je, svesna da će i ovoga puta mnogima biti trn u oku što su je mladi izglasali na jednoj ovakvoj listi, poručila: “Naravno da sam ponosna na to što sam ponovo jedina žena-uzor mladima u Srbiji, ali upravo ću zato ostati dosledna sopstvenim stavovima i zapitati se ŠTA Vojislav Šešelj radi na listi… Neko ko je pozdravio ubistvo premijera Đindjića i ko je pozivao na bratoubilački rat, ne sme da bude uzor mladima koji su naša jedina šansa za bolju budućnost.”

Ni Vojislav Šešelj joj nije ostao dužan pa je napisao na Twitteru sledeće: “Karleuši je izgleda glava previše puta udarila o ram kreveta dok je opštila sa mužem pa ponovo lupa gluposti. Karleuša na sve načine pokušava da mi se nametne ali ja nisam ljubitelj Ćandinih tinejdžerki, jer sam oženjen muškarac. Moju Kolindu bi to ubilo.”

Za studente, uzori su pored poznatog tenisera i Nikola Tesla, Zoran Kesić, Ivana Španović, Vojislav Šešelj, Isidora Bjelica, Vladeta Jerotić, Zoran Đinđić, Ivo Andrić i Matija Bećković.


Loading...
9 komentara

9 Comments

 1. tt

  23. 06. 2016. at 12:12

  Valjda nece jos dugo ovaj Seselj..

 2. Kk

  23. 06. 2016. at 12:19

  Hhahahaha al joj je rekao. :D da ne bude zabune, nisam pristalica Seselja daleko bilo, ali taj covek je jako pametan, samo mislim da nije to iskoristio u zivotu nazalost. Dok za Jk znamo svi da nije pametna i mene sramota kome ona moze uzor da bude.. valjda samo onima koji sede i tapse u zvezdama granda. Novak, Djindjic, Isidora Bjelica i Ivana Spanovic su po mom misljenju zasluzeno uzor mladima.

 3. Jo

  23. 06. 2016. at 12:20

  Seki kralj!!!

 4. kos

  23. 06. 2016. at 12:36

  udri munjo sevni grome ovo je prava slika zašto nam je ovako kome je bre novak uzor to sve pusta raja laže ko je uzeo reket u ruku uzeli su samo flašu i cigaru pa ožeži kome je uzor šešelj i to lažu čovek inteligentan to se ne može osporiti i učevan ali nije po tome uzor nego po prangiji koju treba preko leđa svima ovima na listi od karleuše do kristijana golubovića narkomana trifunovića po čemu ste se to ugledali na teslu vi što ste glasali sunce vas ne grejalo lažljivo bravo samo za marčela njega za predsednika

 5. qq

  23. 06. 2016. at 12:38

  Ovima što su uzor Matija Bećković i Ivo Andrić to zašli među frigidne tetkice koje studiraju na Filološkom hihi

 6. Istina

  23. 06. 2016. at 12:42

  JK je jedna od najinteligentnijih ljudi po istraživanju psihologa. Ona ima socijalnu inteligenciju i zbog toga se i nalazi visoko na listi.

 7. @istina

  23. 06. 2016. at 12:48

  A po čemu se ogleda ta socijalna inteligencija? Po tome što 90% komunikacija završi konfliktom? Ili možda po tome što ima veoma razvijenu kulturu dijaloga, pa prekida svakog sagovornika? Možeš li tačno da mi objasniš u čemu se to ogleda njena socijalna inteligencija?

 8. Istina

  23. 06. 2016. at 13:14

  Socijalna inteligencija – da tačno proceni šta da kaže i u kom trenutku. Fantastičan marketing pravi. I ona je ovoliku karijeru napravila isključivo tome i stilom. Ima hitove ali nista posebno

 9. Milana

  23. 06. 2016. at 19:33

  @istina U čemu se ogleda tvoja tvrdnja da Karleuša ima karijeru??? Pa ona ni koncert ne može da napravi. A i da na ulici napraviš anketu i pitaš ljude niko ne bi znao da navede 5 njenih pesama

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top