Connect with us

Opra Vinfri dobila svoju ulicu u Čikagu

Vesti

Opra Vinfri dobila svoju ulicu u Čikagu

Voditeljka Opra Vinfri, koja će ove godine okončati svoju voditeljsku karijeru koju je većim delom izgradila u Čikagu dobila je ulicu sa svojim imenom u ovom američkom gradu.

Opra je oduševljeno primila ovu vest, a kako sama priznaje nije mogla ni da pretpostavi da će se tako nešto desiti. Opra kaže da je u Čikago došla zbog posla, ali da je tu ostala ceo svoj život, jer taj grad jednostavno obožava. Čuvena voditeljka i medijska moćnica kaže da joj ovaj događaj znači više nego da je doblia neku od nagrada kao što su Oskar ili Emi.

“Ovim se zatvorio jedan krug. Bila sam samo obična devojčica iz Misisipija, odrasla u blatu, a sada imam ulicu sa svojim imenom u najboljem gradu na svetu. Hvala”, izjavila je Opra.

Podsećanja radi, Opra će ove godine okončati svoj čuveni tok šou koji se prikazuje čak 25 sezona. Ovih dana se spekuliše ko će biti specijalni gosti poslednje epizode Opra šoua, koja se prikazuje 25. maja. Pored pominjanja imena kao što su Barak i Mišel Obama, sada je već izvesno da će gosti poslednje Oprine emisije biti selebrti par Vil i Džejda Smit ali i drugi…


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
4 Comments

4 komentara

 1. BOA

  13/05/2011 at 1:31 pm

  I treba,zena je multitalentovana i ostavila je neizbrisiv trag u karijeri.A pre svega je jako iskrena,humana i dobar covek.

 2. tinanik

  13/05/2011 at 2:27 pm

  Na lep su je nacin ispostovali. Gotovo od pocetka karijeru gradi u tom gradu i puno je ucinila za Chicago.

 3. tamara

  15/05/2011 at 8:47 pm

  zasluzila je

 4. jovana V2

  21/05/2011 at 6:14 pm

  super

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara