Prati nas

Opšta svađa u Zvezdama Granda zbog takmičarke i pevanja

Televizija

Opšta svađa u Zvezdama Granda zbog takmičarke i pevanja

Još jedna napeta noć u Zvezdama Granda, a ovoga puta svađa zbog pevanja. Sve je počelo kada je Marija Šerifović objašnjavala zašto u emisiji često dolazi do toga da takmičari prođu u drugi krug, ali ne znaju da pevaju.

“Kada sam ja u prvom krugu imala nervne slomove i doživljavala lobotomije to je da ne bi došli u ovu situaciju. To nas dovodi da dođe ovakva kandidatkinja, nemam problem da ovo kažem, niti bilo šta protiv vas. To je bio pokolj između nas – Da li će devojka proći u baraž, ovde je bio opšti raspad, kumila je, molila i sad je došla u drugi krug i Bog zna koliko ovakvih primera ima. Nisi bila dobra, ne znam šta ti se desi, ako radiš na nekom mestu i misliš da si bolja, idi odavde i odustani, nemoj da se brukaš”, objasnila je Marija, kojoj su se u komentarima pridružili i drugi članovi žirija, pa je nastala neprijatna situacija.

“Prva takmičarka je dobila glas samo zato što je druga bila mnogo loša”, objasnila je Jelena Karleuša.

Kurir

“Nemoj moje mišljenje da premotavaš, stalno se petljaš, po meni ova devojka zaslužuje da prođe”, rekao je Aca Lukas, koji je počeo da viče.

Žiri se složio da će u sledećim krugovima podići kriterijume, baš zbog situacije koju je objasnila Šerifovićeva.

“Ja bih tebi zabranio da pevaš javno. Doći u drugu krug i izabrati ove dve pesme i ovako pevati… Nije bilo ništa što valja, direktno bih te poslao van baraža. Druga takmičarka je bila bolja od tebe deset puta”, rekao je Bosanac.

“Poštujem svačije mišljenje, ja znam da radim posao i koliko me ljudi vole, ali mene uhvati ogromna trema. Treba mi neko da vežba sa mnom, ali želim da pevam”, rekla je takmičarka. (Kurir)

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top