Optuženi za ubistvo Michaela Jacksona je na slobodi

Objavljeno: 28.10. 19:33

MJ i dalje je inspiracija i idol mnogima

Conrad Murray, optužen za ubistvo kralja popa, od danas je na slobodi!

Michael Jackson, kralj popa i čovek koji je zauvek promenio muzičku industriju, preminuo je u 50. godini. Tog 25. juna 2009. godine pored njega je bio njegov lični lekar Conrad Murray. Na suđenju 2011. godine, koje je trajalo šest nedelja, Conrad je osuđen na 4 godine zatvora za nenamerno izazivanje Michaelove smrti. Međutim, pušten je ranije zbog toga što je za svaki dan koji je odslužio dobio jedan dan kazne manje. Tokom boravka u zatvoru bio je izdvojen od drugih zatvorenika, a u drugoj godini kazne imao je i telefon u ćeliji.

Njegova doktorska licenca je proglašena nevažećom kada je otišao u zatvor, a Conradov advokat je po njegovom izlasku izjavio da se lekar nada da će uspeti da povrati licencu i vrati se poslu. Kobne noći lekar je sudu rekao da je kralju popa dao dozu propofola za spavanje, ali se on nije probudio. Tih dana je Michael se spremao za seriju koncerata u okviru This Is It turneje.

D. J. / Tracara.com

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

14 komentara

 1. martinovic.minja@gmail.com'

  MJ's wife

  I to odavno je na slobodi.
  Majkl najlepši <3

  Thumb up 1 Thumb down 0

 2. jelena26@eunet.rs'

  ZaZarazna

  Michael Jackson, kralj popa i čovek koji je zauvek promenio muzičku industriju je nažalost bio narkoman i za to je sam kriv

  Thumb up 0 Thumb down 1

 3. Bpetrovic@gmail.com'

  skandalka

  Covek je sam sebe unistio. Narkoman i mentalno obolela osoba.

  Thumb up 0 Thumb down 1

 4. radivojekatic@gmail.com'

  Lepi

  Michael je jedna jako talentovana osoba bio ovakav talenat se nerađa svakog dana, njegova muzika je slušana na cjeloj planeti on je težio i išao ka savršenstvu i to ga je do nekle uništilo a ne kao što neki ovdje komentarišu i pišu nebuloze i tekstove koji nemaju veze sa mozgom.

  Thumb up 1 Thumb down 0

 5. Bpetrovic@gmail.com'

  pokloni se

  @Lepi: Seljaku, idi cuvaj koze.

  Thumb up 0 Thumb down 1

 6. ana111st97@gmail.com'

  anastasija

  prekinite da pisete gluposti jer nemate poima, on nije bio poremcen ili sta vec, bio je sasvim normalan, treba da hejtujete ovog sto ga ubio a sad se setka slobodan

  Thumb up 2 Thumb down 0

 7. martinovic.minja@gmail.com'

  MJ's wife

  Kako vas nije sramota da se prvo mešate u njegov privatan život a tek da imate pravo i smelost da za jednog džentlmena, oca troje dece pričate kako je narkoman i kako njegova deca u stvari nisu njegova itd. Treba da vas je sramota. Kada naučite prave vrednosti u životu možda nekad nešto i ukapirate.

  Thumb up 1 Thumb down 0

 8. marijacalamac@yahoo.com'

  Stagod

  treba pustiti covveka i dati mu licencu da opet radi… iskreno mislim da je sud morao da osudi ovog coveka,jer je takav pritisak bio da se neko okrivi za mj smrt…a bio je zavisnik od svasta neceg,i telo mujebilo unisteno operacijama i oslabljeno….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 9. sladja.jovany@yahoo.com'

  meneminijejasno

  samo da kazem da ovi sto blate ovu velicinu verujem da slusaju grand pa im On ne valja!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 10. martinovic.minja@gmail.com'

  MJ's wife

  @Stagod pa onda neka on tebe leči pošto ne znam koliko si informisan/a koliQ je taj doktor količinu propofola dao MJ-u, a svaki normalan doktor zna za šta je taj lek i da čak iako mu je Jackson tražio, nije smeo da mu daje taj lek. On je doktor a ne sluga pa da ga sluša. Mada i ta priča da je sam tražio ovaj lek je suluda. Čovek ima decu koja su mu ulepšaa život, zar mislite da bi se zbog njih on ubio i ostavio ih same??

  Thumb up 1 Thumb down 0

 11. martinovic.minja@gmail.com'

  MJ's wife

  @meneminijejasno pa normalna stvar ti je to ovde kod nas, samo ceca se sluša ona im je žena majka kraljica, dama, sve najlepše, ona nije radila nikakve operacije na sebi, a tek što je talentovana uf… a da ne pričam tek o njenom poštenju i mužu… mafijaška draga, to je uzor svima u srbiji.

  Thumb up 1 Thumb down 0

 12. sladja.jovany@yahoo.com'

  meneminijejasno

  hvala na podrsci @MJs wife …

  Thumb up 1 Thumb down 0

 13. martinovic.minja@gmail.com'

  MJ's wife

  <3

  Thumb up 1 Thumb down 0

 14. branko.trajkovic@hotmail.com'

  msm

  … :'( <3

  Thumb up 1 Thumb down 0

severina2
Hot or not

Severinu žestoko iskritikovali zbor izbora haljine za crveni tepih

Severina Kojić pojavila se sinoć na jednom svečanom događaju u Zagrebu u haljini koja je izazvala mnogo komentara.