Prati nas

Optužila bivšeg dečka da joj je ukrao nakit!

Extra

Optužila bivšeg dečka da joj je ukrao nakit!

Lopov ili ne? Big Sean i Naya Rivera

Lopov ili ne? Big Sean i Naya Rivera

Pre dva dana je procurela vest da su hip-hop pevač Big Sean i glumica Naya Rivera (poznata po seriji Glee) raskinuli veridbu. Odmah nakon toga, Naya je u tvitu otpužila Seana za krađu, a onda je ubrzo obrisala taj tvit.

Postavlja se pitanje šta se tu zapravo desilo, ali jedno je očigledno – raskid nije bio prijateljski dogovor. Nakon što je ona izjavila da joj je bivši verenik ukrao skupoceni Rolex sat iz kuće, Sean se pravda da ga je zapravo sam sebi kupio, a njoj ga je pozajmio.

Uglavnom, šuška se da je pravi razlog raskida to što je Naya želela da kontroliše Seana i što je jako ljubomorna na sve žene sa kojima je radio.

Oni su prošle nedelje išli na terapiju parova, iz razloga što je Naya “zahtevala” da zna gde se njen verenik nalazi u svakom trenutku i jer je imala izjave poput “Ako me ne budeš slušao, uništiću ti karijeru.”

Za sad se oglasio zvanično PR pevača: “Nakon mnogo razmišljanja i razmatranja, Sean je doneo tešku odluku da otkaže venčanje. On želi Nayi sve najbolje i još uvek se nada da će moći da razreše svoje probleme privatno. Nećemo se više oglašavati na ovu temu.”

Izvor: Huffingtonpost.com, Tracara.com


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Troll

    12/04/2014 at 1:12 pm

    Bolje da su na vreme raskinuli, nego da se u takvim okolnostima vencaju, pa da imamo jos jednu brakorazvodnu holivudsku dramu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top