Connect with us

Oro i Jasmin simulirali seks pred svima, on Maci i Jeleni pokazao polni organ!

Bizarno

Oro i Jasmin simulirali seks pred svima, on Maci i Jeleni pokazao polni organ!

Vole da se trljaju...

Vole da se trljaju…

Može se slobodno reći da se turistički tehničar iz Velike Krsne Jasmin Nevenkić odlično zabavlja u vili Parova jer je do sada razmenjivao nežnosti i upražnjavao seks sa čak TRI starlete animir dame iz kuće – Atinom Ferari, Macom Diskrecijom i Mimi Oro.

Iako su do sada on i Mimi većinu stvari obavljali noću, ispod pokrivača, ipak su odlučili da pojedinim cimerima i gledaocima usred dana pokažu kako to oni rade. Starleta je sela svom partneru za seks na međunožje i zajedno sa njim simulirala seksualni čin.

Starleta nije marila ni za to što joj se prekratka haljina u leopard dezenu podigla i otkrila njene gaćice, već je u punom zanosu uživala trljajući se i skačući po njemu, a sve naočigled ostalih ukućana koji su bili na krevetu pored. Pogledajte kako Mimi i Jasmin simuliraju seks!

Inače, samo dan ranije Jasmin se ispod pokrivača ljubio sa Atinom Ferari, dok su ga iz susednog kreveta Maca i Jelena konstantno prozivale pesmom “Mi smoki ne volimo” zbog malog polnog organa. Isprovociran njihovim komentarima, on ustao i pokazao Maci svog ponos u erekciji.

jasmina

“Jeste li videli većeg smokija nekad?”, upitao je Jasmin Macu, ali ona ga je ignorisala. Pogledajte Jasminovu reakciju i prosudite da li su Macine insinuacije tačne?!

Loading...

5 Comments

5 komentara

 1. Iva

  27/03/2015 at 11:23 am

  o boze,gde je Tasovac….

 2. Koji sam ja meni kralj

  27/03/2015 at 12:18 pm

  Jasmin elitni prostitutak, taj se za 20 dana zazv**avio sa tri zene, do kraja ce kapiram i sa muskarcima. HAHA

 3. Ica

  27/03/2015 at 2:31 pm

  Kada riba dr.olja postane ona dr.olja ostaje zuvek…

 4. Lepi

  27/03/2015 at 3:46 pm

  Ovo je javna kuca,sou je trebao da se zove javna kuca uzivo,ali stvarno ovaj sou je presao svaku mjeru sve u sou su prostacina do prostacine i samo gledaju ko ce sa kim da se je*e.

 5. Alexandar

  27/03/2015 at 8:52 pm

  uzas ja ne mogu da verujem,fujfujfuj oro kura*ela jasmin pi*kica,kakvi su to ljudi,zar ih nije sramota?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top