Prati nas

Ostavio je trudnu, a sada je moli za oproštaj!

Šokantno

Ostavio je trudnu, a sada je moli za oproštaj!

Za dve nedelje na svet će doneti devojčicu

Za dve nedelje na svet će doneti devojčicu

 

Iako je prvobitno ostavio lepu glumicu Meryem Uzerli, kada mu je otkrila da nosi njegovo dete, broker Can Ates sada je želi nazad, budući da ona treba da se porodi za 2 nedelje i na svet donese njegovo dete.

“Postao sam svestan svoje odgovornosti. Žao mi je zbog svega. Molim te, dopusti mi da budem uz tebe kad se naše dete bude rađalo”, napisao je 46-ogodišnji Can 16 godina mlađoj Meryem Uzerli. Ipak pre nešto više od 6 meseci Can je govorio sasvim drugačije “Ostvario sam se kao otac. Već imam dvoje djece, a treće nikad nisam planirao”, rekao je tada on.

Nakon burnog raskida, Meryem je odlučila da će biti samohrana majka, a čak je i pokušala da se ubije. S Canom se nije ni videla ni čula otkad se prošlog leto preselila u roditeljski dom u Berlinu.

Redakcija Tracara.com
Foto: Urban Ruths

Loading...


4 komentara

4 Comments

 1. Britni

  30/01/2014 at 11:18 am

  Ja se iskreno nadam da mu nece dozvoliti ona, da ce ga otjerati tamo odakle je dosao. Debilcina jedna, prvo je tjerao na abortus sad kao hoce da prisustvuje porodjaju, ma znate kako bih mu ja dopustila ufff. Jos bih cim to dijete bude znalo, stalno bih pricala da ga otac nije zeleo, da je tjerao na abortus pa nek ga i ta cerka precrta za sav zivot.
  A Meryem zelim od sveg srca sve najbolje, neka porodjaj prodje u najboljem redu i posle oporavka od porodjaja da ponovo bude na malim ekranima. Ona je divna <3

 2. AR

  30/01/2014 at 12:35 pm

  Kakva budala treba da budes da ovakvu zenu ostavis!?

 3. Podrška Maji Nikolić

  30/01/2014 at 12:35 pm

  Britni svaka čast, slažem se!

 4. ......

  30/01/2014 at 1:47 pm

  Strasno…Ona je prelepa,dobra,a on je ostavio!!!Strasno…Fujjj!!”!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top