Prati nas

Osuđena zbog prostitucija: Mimi Oro platila 60.000 dinara kaznu

Šokantno

Osuđena zbog prostitucija: Mimi Oro platila 60.000 dinara kaznu

mimi-oro-facebook

Mimi Oro (Foto: Facebook)

Starleta Milica Živanović, nama svima poznatija kao Mimi Oro, je optužena za prostituciju na ponovljenom suđenju i morala je da plati kaznu od 60.000 dinara. Inače, starleta je više puta poricala da se bavi ‘najstarijim zanatom’.


Mimi je bila prvo osuđena na osam dana zatvora, ali je izdržala samo polovinu kazne. Međutim, sada neće morati da se vraća u zatvor jer je novčana sankcija uračunata u kazna koja iznosi 60.000 dinara.

“U novom postupku saslušana su dva muškarca, koji su izjavili da su platili seksualne usluge Živanovićevoj, a prepoznali su je na osnovu fotografija koje su im predočene. Takođe je saslušan i inspektor koji je protiv nje podneo prijavu za bavljenje prostitucijom. Ovu presuda je potvrdio i Prekršajni apelacioni sud i Živanovićeva više nema pravo žalbe”, izjavio je neimnovani izvor za Kuriru.

Izvor je takođe dodao da starleta još ne veruje da ima etiketu prostitutke. “Živanovićevoj nije svejedno što je i novom presudom oglašena krivom za prostituciju, ali joj je laknulo što zatvorski krevet neće morati da je žulja još četiri dana. Međutim, protestuje zbog toga što se nije suočila sa klijentima koji tvrde da su bili sa njom i inspektorom koji ju je prijavio, ali i što sada ima i ‘diplomu’ prostitutke”, rekao je izvor na kraju.

Podsetimo se, Mimi Oro je mislila da će uspeti da izbegne kaznu i drugo suđenje. Ona čak nije htela ni da prizna zašto je bila na sudu, pa se pravdala da je zbog tuče morala da odgovara pred organima pravde. Išla je toliko daleko da je čak poricala da ima dosije u policiji.

 

 


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Clark Kent

  27. 02. 2016. at 01:37

  Pa to je jedna tezga. Jedan blowjob. Što se tiče morala – morala je.

 2. novac

  27. 02. 2016. at 12:07

  Sta je tu strasno, ljudi, nemojte da se lazemo, pogledajte nju, njen zivot, a pogledajte sebe i ljude oko Vas. Sta vidite. Vidite ogromnu razliku, pre svega , u lakoci podnosenja svakodnevnih zivotnih muka oko pukog prezivljavanja. Nije vise moral na visokoj ceni, jeste virtualna vrednost, ali kad od nje nemas koristi, kad od nje ne mozes da zivis, jeb,,,, i moral i postenje. Nesto joj fali sto nema skolu, sto se jeb…. po luksuznim hotelima, pa i Soraji je jako lose, mogu da primetim. Da , tesko njima u luksuzu a blago nama u nasoj bedi.

 3. neznam

  27. 02. 2016. at 12:36

  nema mesta za moral kad u pitanju je oral..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top