Prati nas

Osvojite personalizovanu foto-knjigu!

Vesti

Osvojite personalizovanu foto-knjigu!

Želeli biste da obradujete nekog vama dragog nesvakidašnjim poklonom? Vaša Tračara i GoGoBook.com jednoj našoj čitateljki ili čitaocu poklanja personalizovanu foto-knjigu, koju će sami kreirati!

Sve manje nas danas izrađuje fotografije, mahom ih arhiviramo po folderima u kompjuteru. GoGoBook je idealna opcija za izradu fotografija na vrlo inovativan način – imate priliku da kreirate svoju personalizovanu knjigu fotografija.

GoGoBook je softver koji ne zahteva poznavanje rada u grafičkim programima, umesto toga, korisnik u 3 koraka vrlo jednostavno kreira visoko kvalitetnu knjigu fotografija.

Iza ovog uspešnog projekta stoji Goga Vučković, koja nam je otkrila da je glavni krivac za nastajanje ovog sve popularnijeg servisa srpski top model Nina Seničar.

“2009. godine živela sam u Londonu i razmišljala šta da poklonim najboljoj drugarici Nini Seničar za rođendan. Želela sam da poklon bude originalan i personalizovan. Na Googleu sam pretraživala satima, sve dok nisam naišla na genijalan sajt photobookova koji me je oduševio da sam odmah počela da pravim svoj prvi album – foto knjigu. Izdvojila sam oko 1.000 fotografija po različitim folderima i hronološki napravila našu dugogodišnju priču kroz kolaž fotografija i tekstova koja sam ubacivala”, kaže Goga i dodaje da je finalni proizvod oduševio i inspirisao da pokrene svoj on-line servis.

“Kad mi je za nekoliko dana knjiga stigla na vrata bila sam još više oduševljena kako to dobro izgleda, tako da sam odmah naručila još jednu za sebe. Odletela sam kod drugarice u Milano na njen rođendan i kad sam videla koliko se obradovala, pa zatim koliko su se svi ostali oduševili konceptom foto-knjige odlučila sam da budem prva u Srbiji koja će pokrenuti on-line servis za izradu foto-knjiga GoGoBook.”

Najbrži posetilac našeg sajta koji na mail@tracara.com odgovori na pitanje “Ko je poznata manekenka na prvoj slici?” dobiće svoju personalizovanu GoGoBook foto-knjigu. U mejlu sem odgovora na pitanje, napišite i ime, prezime, grad i broj telefona.


Foto-knjigu dobila je Branka S. Čestitamo!11 komentara

11 Comments

 1. Tamara

  22/03/2012 at 12:09 pm

  Pa zar nije Nina Seničar :)

 2. Milan

  22/03/2012 at 12:16 pm

  Manekenka je Nina Seničar.

 3. Pitalica

  22/03/2012 at 12:24 pm

  A šta je po zanimanju ova druga cura na prvoj slici?

 4. danijela

  22/03/2012 at 1:12 pm

  nina senicar

 5. danijela

  22/03/2012 at 1:13 pm

  pa

  Nina senicar

 6. ivana

  22/03/2012 at 2:39 pm

  Tracaro, objavi kako da mi ostali koji ne dobijemo nagradu, dodjemo do foto knjige. Cena, procedura, sve me interesuje, ideja je odlicna.

 7. jelena celar

  23/03/2012 at 3:14 pm

  Ja napravila dva za dva meseca dete mi odlepilo za knjigom sta reci i za sledeci period spremam folder sa slikama… Svi su se odusevili jer je nisu zamisljali tako kakva je ustvari… kvalitet je odlican i preporucujem svakome ko zna nekoga ko je napravio da pogleda..xxxxx za gogo

 8. GoGa GoGoBooK

  26/03/2012 at 4:04 pm

  Sve informacije mozete naci na http://www.gogobook.com a detaljnije nas mozete kontaktirati na office@gogobook.com

 9. Mina Bogdanovic

  02/04/2012 at 10:07 am

  Ovo je fenomenalna ideja i vrlo originalna kao poklon dragim ljudima. Jako je lak za pravljenje, redjaš fotke kako želiš, pišeš komentare, ubacuješ pozadinu…Pravila sam za kolege i kao rodjendanski poklon prijateljima, toplo preporučujem!!! Svi su bili oduševljeni, kvalitetno odrađeno. Ko je ovo smislio, svaka mu čast! Pozz…

 10. izrada sajtova

  17/09/2014 at 4:23 am

  It would be like duplicating or cloning yourself and have that clone do all the
  bulk of the web design and development work for you – giving you more time
  to spend on other matters. So, it is very easy to put the things on the web from where one can easily collect the information on them
  regarding their purchasing or selling. Freelance Web Designer Dubai:
  Lead Generation Systems.

 11. priprema za prijemni

  24/09/2014 at 9:49 pm

  It helps abolishing the classroom setup costs, reducing maintenance and other economic burdens.
  Also, the amount of nervousness experienced by
  HSC students doing an exam that is worth up to 50% of their total
  HSC assessment can play all sorts of tricks onto our bodies.
  One can order the PMBOK Guide from It is essential that the aspirant enrolls in PMI and in that case, the candidate
  will get one copy of PMBOK Guide free of charge.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top