Prati nas

Otac Lamara Odoma napao porodicu Kardashian

Hot!

Otac Lamara Odoma napao porodicu Kardashian

Da li će Khloe i Lamar uspeti da se vrate na zajednički put?

Brak Lamara Odoma i Khloe Kardashian teško da će opstati i članovi njihovih porodica ne prestaju da pričaju o tome.

Rijaliti zvezda Khloe Kardashian dala je sve od sebe da njen brak sa košarkašem Lamarom Odomom opstane, ali to se još uvek nije desilo. Sada se po prvi put oglasio otac poznatog košarkaša, koji za sve krivi porodicu Kardashian i Khloeinu majku Kris Jenner.

”Mislim da mu je potreban razvod i da mu je bilo bolje bez njih. Oni su ga povukli na dno. Kris Jenner je pričala loše o mom sinu, samo su joj bitni imidž i novac. Kloe kontorliše Lamara, sve one to rade. Nije privatno onakva kakvu je vidite na televiziji”– izjavio je Joe Odom.

Isprovociran očevom izjavom, Lamar se po prvi put nakon razlaza sa Khloe oglasio na Twitter-u: ”On nije bio tu, nije me odgajio. Bio je odsutan zbog svojih demona. Majka i baka su me odgajile. Kraljice su me odgajile” i dodao: ”Taj čovek nije bio pozvan na moje venčanje, on nije upoznao moju taštu niti pola moje familije. On je moja kočnica. Jedino što sam dobio od njega su demoni. Ne poštuje jedinu porodicu koja me voli i koja je za mene tu u ovom mračnom trenutku. Jedini krivac za sve ovo sam ja”.

Lamar trenutno nije angažovan ni u jednom klubu, a Joe je izjavio da bi njegov sin bio jedan od najboljih igrača u ligi da se nije oženio Khloe Kardashian.

D. J. / Tracara.com2 komentara

2 Comments

  1. sara

    25/09/2013 at 7:26 pm

    Smaraju vise.

  2. znaci oono

    25/09/2013 at 10:56 pm

    Haha, nisu ga kraljice odgajale, vec Kvins, deo NY u kojem je odrastao. Google translate much.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top