Prati nas

Otac odabrao novog dečka Britney zbog para?!

Bizarno

Otac odabrao novog dečka Britney zbog para?!

Britney je već zaljubljena preko ušiju! (foto: Instagram)

Britney je već zaljubljena preko ušiju! (foto: Instagram)

Da li sudbina spoji dvoje ljudi u ljubavi? Kada je u pitanju pop princeza Britney Spears, sudbina onda ima ime njenog oca Jamie Spearsa.

Britney sa osmehom na licu pokazuje svog novog dečka, pisca i producenta Charlie Ebersola u javnosti, a njih je upoznao otac Spearsove sa jednim izuzetno lošim motivom – kako bi zaradio još više para na karijeri svoje ćerke.

Kako tvrdi izvor, Charlie je imao sastanak sa Jamiem na kom je pevačicin novi dečko predložio njenom ocu rijaliti šou koji bi Britney predstavio javnosti kao velikog humanitarca kakav pevačica i jeste, što je posebno zaintrigiralo maštu tate Spearsa. Jamieu se toliko svidela ova ideja da je istog momenta upoznao producenta sa svojom ćerkom.

Još uvek se ne zna da li će doći do snimanja ovog rijaliti šoua, ali kako izvor tvrdi, Jamie se nada realizaciji pošto bio on, koji je i dalje pevačicin staratelj, zaradio još više para.

Veza zbog očevog interesa? (foto: Instagram)

Veza zbog očevog interesa? (foto: Instagram)

“Jamieu se sviđa ideja, kao i Britney. Šou će predstaviti pevačicu u novom svetlu, prikazaće je kako pomaže onima kojima je pomoć potrebna,” tvrdi izvor.

S obzirom na to da su Britney i Charlie se veoma dopali jedno drugom, odobreno im je da započnu vezu uz striktno nadgledanje njenog obezbeđenja koje svaki pokret ovog para prijavljuje tati Spears.

Jamie pažljivo pazi na Britney. Naravno da može da započne vezu, ali Edan Yemini koji je pevačicin telohranitelj ne sme napustiti njeno prisustvo u nijednom momentu kada je sa Charlijem” rekao je izvor.

Britney najbolje funkcioniše kada ima muškarca kraj sebe u svom životu i Jamie je svestan toga, ali ovaj put on pažljivo bira dečka za svoju ćerku” i dodaje “Kada je Jamie saznao da David vara Britney, toliko brzo je bio udaljen iz pevačicinog života da bi vam se svima glava zavrtela od takve količine brzine” završava izvor.

 

 


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. STARSHIP**

    13. 11. 2014. at 05:22

    GRDAN JE!!!! KAO NEKA CURICA

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top