Prati nas

Otkrivamo: Simon Le Bon obožava Beograd!

Hot!

Otkrivamo: Simon Le Bon obožava Beograd!

Simon se odlično provodi u Beogradu!

Večeras je otvaranje 13. po redu EXIT-a, koje će sigurno obeležiti glavne zvezde prve večeri, rok veterani Duran Duran. Ali ono što nije poznato je činjenica da je njihov frontmen, Simon Le Bon već danima gost Beograda. Oni koji su ga sinoć u gradu sreli kako se provodi, kažu da se muzičar ni u jednom trenutku nije poneo kao velika zvezda.

Kako saznajemo, popularni pevač uživao je večerajući u jednom poznatom beogradskom restoranu na reci, a zatim je ostatak večeri proveo po raznim prestoničkim splavovima, jer je želeo da vidi tu srpsku “turističku atrakciju” i jedan od razloga zašto mnogo mladih iz svih krajeva sveta dolaze u naš grad, a to je neponovljiv provod.

Pevač ni u jednom trenutku, prema našim očevicima, nije glumio ogromnu internacionalnu zvezdu, već se ponašao potpuno opušteno u krugu nekoliko bliskih prijatelja. Nije imao nikakve specijalne prohteve, pa mu čak nije smetala ni preterana sporost konobara na jednom splavu, što bi, sigurni smo, mnoge njegove kolege uzele za zlo. Svima je otkrio da mnogo voli Beograd.

Opšte je poznato da Simon ima puno prijatelja u našem regionu, pa nije čudno da će u našem gradu i nakon nastupa u Novom Sadu ostati još nekoliko dana, a zatim će veliki deo leta provesti na hrvatskom primorju.

(foto: Exposay.com / I.R. / Tracara.com)4 komentara

4 Comments

 1. Mita

  12/07/2012 at 4:32 pm

  Ja prvi put cujem za ovog

 2. Alexandros Stamatelopoulos

  12/07/2012 at 11:47 pm

  Mito, umri u najvećim mukama! Obožavam Duran Duran! Baš je lepo to čuti!

 3. Ana

  13/07/2012 at 8:45 am

  A ko ne obozava Begrad?
  Pa da samo hrvati .!.

 4. kuma

  14/07/2012 at 3:05 pm

  Mito, prvi put cujes ali si odmah seo da ga prokomentarises

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top