Prati nas

Otkrili nepoznate detalje o Karleuši: Olivera Kovačević o Eurosongu, Mirza o Ušću

Evrovizija

Otkrili nepoznate detalje o Karleuši: Olivera Kovačević o Eurosongu, Mirza o Ušću

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Svake godine, pred izbor predstavnika Srbije na Eurosongu, povede se internet peticija da boje naše zemlje brani Jelena Karleuša. Međutim, kako je plavokosa pevačica godinama bila zabranjena na RTS-u, nacionalnom servisu koji bira predstavnike na ovom takmičenju, svima je bilo jasno da od te priče nema ništa, ali su se strasti ponovo uzburkale nakon Karleušinog gostovanja na ovoj televiziji (o čemu više možete pročitati OVDE).

Ipak, urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević otkrila je pravi razlog zbog kog diva nikada nije uzeta u razmatranje za ovo takmičenje. “Ona nikada nije nudila RTS-u bilo šta niti je poslala pesmu. Te priče okolo se ne boduju”, bila je ona kratka i jasna za PulsOnline.rs.

Osim toga, isti portal je rešio još jednu misteriju vezanu za JK, a to je njen turbulentni odnos sa Mirzom Hamzićem, folk pevačem sa kojim je 2010. godine snimila duet Insomnija. Podsetimo, pop zvezda i tada neafirmisani pevač su došli u sukob, tako da se Mirza nije pojavio na Jeleninom koncertu u Beogradskoj Areni, iako je spomenuta pesma, bez premca, jedan od najvećih hitova u njenoj karijeri.

Ipak, Hamzić je, tokom razgovora u emisiji VIP 35, otkrio da su zakopali ratne sekire, te da je bio gost na njenom koncertu na Ušću, ali da to mediji nisu preneli zato što su se svi bavili samo brojem posetilaca. “Ona ima svoj put, ja imam svoj put. Spojila nas je ta poslovna saradnja. Ja nikome ništa ne zameram, niti krivim bilo koga. Ni sebe,ni medije, ni tu ženu. Imali smo super saradnju. Pesma je napravila veliki uspeh, bila je veliki hit i ostala i dan danas. To je njen najveći hit u karijeri. Gde god da se pojavi peva tu pesmu i ljudi reaguju ekstra. Ja na to što je bilo gledam sa pozitivne strane.”


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Megi

    17/03/2017 at 7:28 am

    Sa kojom pesmom bi ucestvovala na Evroviziji?

  2. Miki

    18/03/2017 at 10:37 am

    Tamo se peva uživo. Nije ona za to.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top