Connect with us

Otkriven identitet biološkog oca Khloe Kardashian?!

Šokantno

Otkriven identitet biološkog oca Khloe Kardashian?!

Da li je on njen pravi otac? (foto: cosmoplitan au)

Da li je on njen pravi otac? (foto: cosmoplitan au)

Ako dosad niste uspeli da povežete ko je kome šta u porodici Kardashian spremite se za još dodatnih komplikacija. U moru sestara, polusestara i braće, pojavio se još jedan član porodice. I to biološki otac jedne od sestara, Khloe!

Kako sa sigurnošću tvrdi izvor magazina In Touch Weekly, pravi otac Khloe Kardashian nije advokat Robert Kardashian, nego poznati američki glumac i pevač Lionel Richie.

Naime, Khloina majka Kris Jenner je po sopstvenom priznanju kao i svi drugi šarala tokom ludih 80-ih. U svojoj autobiografiji je priznala da je prevarila Roberta kada je imala 30 godina.

Međutim, majka sestara Kardashian izričito negira brojne spekulacije o biološkim očevima svoje dece. „Porodična šala je uvek bila da je Khloe usvojena jer je jedina plavuša među crnokosim ženama. Ali, ja znam ko su očevi moje dece i to je besmisleno dovoditi u pitanje.“

I Khloe je sa osmehom prihvatila nove tvrdnje o vlastitom ocu jer ovo nije prvi put da se u medijima nagađa ko je zapravo njen otac. „Imala sam toliko očeva da mi se već vrti u glavi od toga.“ rekla je ona.

Ima li nečeg više u ovome od običnog trača – prosudite sami. Podsetimo, i sama Khloe preispitivala pred kamerama o pravom identitetu svog oca tokom snimanja serijala U korak sa Kardašijanovima 2009. godine. Pored toga, ne treba smetnuti s uma ni činjenicu da mlađa ćerka Lionela Richiea , 16-godišnja Sofia, isuviše liči na 30-godišnju Khloe.

Skoro da bi čovek pomislio da su sestre… Hmmm?

N.M./Tračara
Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
9 Comments

9 komentara

 1. Ladan beton

  16/10/2014 at 11:21 pm

  Ima smisla.

 2. STARSHIP**

  17/10/2014 at 12:04 am

  OPET LUPETATE GLUPOSTI KAO PO OBICAJU

 3. Mag

  17/10/2014 at 12:55 am

  Odavno je valjda reseno da joj je otac nekadasnji frizer Kris Jenner, iz 80-ih godina… Evo slika https://image-cdn.zap2it.com/images/alex-roldan-khloe-kardashian.jpg

 4. hmm..

  17/10/2014 at 4:59 am

  jadna!te ovaj joj otac,te onaj,samo ubacuju neke ljude u pricu iz godine u godinu!Iskreno u pravu su da nema taj kardashian ‘look’ i nema nekih slicnosti sa kort i kim.. ali zao mi je sto joj se sve ovo desava,od svih sestara ona je to najmanje zasluzila,valjda..a sto se tice lionel-ove cerke ukucajte samo Sofia Richie,liche…

 5. sanja

  17/10/2014 at 12:41 pm

  „Porodična šala je uvek bila da je Khloe usvojena jer je jedina plavuša među crnokosim ženama.“ A sada su novine navodno sigurne da joj je Lionel Richie otac, ma bas je plavusan… Glupe li vesti

 6. Mitra

  17/10/2014 at 12:53 pm

  Sudeci po novinarima,Kris ne nosi gace.

 7. Marianhel

  17/10/2014 at 1:21 pm

  Meni ona na nekim slikama dosta lici na Roberta..A i mladja je od ove dve tako da nema veze sto ne lici,ni ja i moj brat skoro uopste ne licimo i on ne lici na tatu pa ne znaci da mu nije otac..

 8. Ema

  17/10/2014 at 2:48 pm

  Lice jedno na drugo :)

 9. Stripped

  17/10/2014 at 5:14 pm

  Glupost… to je cista igra gena, kada preskoce generaciju… Kloi je ista njena baka od tate, to sam videla na nekim slikama…. Pogledajte npr mladju cerkicu Dzesike Albe, Haven Warren… a ona je tamna i muz joj je polu afro amerikanac..

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top