Prati nas

Otkrivena tema: Konačno imamo vesti o novoj sezoni AHS (VIDEO)

Serije

Otkrivena tema: Konačno imamo vesti o novoj sezoni AHS (VIDEO)

Cuba Godding Jr. i Sarah Paulson su glumci u dokumentranoj krimi seriji (foto: Screenshot)

Cuba Gooding Jr. i Sarah Paulson su glumci u dokumentranoj krimi seriji (foto: Screenshot)

Nakon meseci nagađanja i lažnih trejlera, Američka horor priča se konačno vratila na male ekrane i otkriveno je da je tema šeste sezone My Roanoke Nightmare, snimana u maniru dokumentarnih istinitih krimi priča.

U jezivom trejleru, koji je prikazan nakon emitovanja prve epizode u sredu uveče, Matt i Shelby, glavni likovi polu-dokumentarca, koje u seriji glume Cuba Gooding Jr. i Sarah Paulson, žale zbog odluke da se presele na farmu u Severnoj Karolini. Tu je i krvlju oblivena Kathy Bates, Denis O’Hare sa sekirom i žrvovanje ljudi.

Batesova plaši par u trejleru, govoreći zanimljivim akcentom: “Ovo je moje mesto. Ja sam ga štitila. Ništa me neće zaustaviti u čuvanju ove kolonije”, kaže očigledno njen duh, članica Izgubljene kolonije koja je misteriozno nestala 1590. godine iz Roanokea.

Katy Bates kao duh iz 1590. godine (foto: Screenshot)

Katy Bates kao duh iz 1590. godine (foto: Screenshot)

‘Prava’ Shelby, koju glumi Lily Rabe, u trejleru dodaje: “Ako žele da se bore protiv nas, dobiće pravu borbu”. U novoj sezoni pojaviće se mnogi glumci koje smo gledali u prethodnih pet, a među njima i Evan Peters, Wes Bentley, Angela BassetCheyenne Jackson i drugi, dok je takođe i Lady Gaga potvrdila gostovanje u AHS: My Roanoke Nightmare.

Pogledajte trejler koji najavljuje novu sezonu, podjednako jezivu kao i prethodne.

Kakvi su vam utisci nakon prve emitovane epizode?


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Jelena

    16. 09. 2016. at 23:10

    pomesali ste, ovo su dve sasvim razlicite serije, jedna je american horror story a druga gde je cuba gooding jr. je american crime story

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top