Prati nas

Otkriveni i detalji: Ana i Rasta potpisuju sporazumni razvod

Vesti

Otkriveni i detalji: Ana i Rasta potpisuju sporazumni razvod

Ana Nikolić je definitivno rešila da stavi tačku na brak sa suprugom Stefanom Ðurićem Rastom, pa će sutra (u sredu) podneti zahtev za razvod. Par je odlučio da se rastane civilizovano, te su se dogovorili oko svih detalja za sporazumni razvod.

Pre svega, Ani je jako bitno da njihova ćerkica Tara raste uz oca, zato želi da sa Rastom deli staradeljstvo nad detetom.

”Ana još uvek zakonitom suprugu ne želi da uskrati pravo da zajedno vode brigu o njihovoj ćerki Tari. Njoj je izuzetno važno da otac bude prisutan u ćerkinom životu i zato su rešili da podele obaveze koje imaju oko deteta’’, rekao je izvor blizak paru i dodaje da Rasta i sada redovno dolazi u Anin stan kako bi se igrao sa ćerkicom.


Bivši par ne želi da pravi senzaciju oko razvoda i nameravaju da ostanu u korektnom odnosu zbog deteta, pa će na sudu tačno precizirati kada će Rasta uzimati ćerku. Osim toga, par se već dogovorio i koliku će alimentaciju popularni reper plaćati svakog meseca.

‘’Tari ništa neće faliti ako se Ana i Rasta budu razveli. Stefan je ponudio ženi da joj daje 2.000 evra, a biće tu i za dodatne troškove”, rekao je izvor za Kurir.

1 komentar

1 komentar

  1. borg

    07. 11. 2017. at 12:00

    meni je ovaj celavi jedno veeeliko FUJ

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top