Prati nas

“Otros Aires” stižu na “Belgrade Tango Encuentro”

Događaj

“Otros Aires” stižu na “Belgrade Tango Encuentro”

Ukoliko volite tango, ova vest će vas obradovati.

Naime, u prodaju su puštene karte za koncert koji će elektro-tango sastav Otros Aires održati 23. aprila u 20 časova u Velikoj dvorani beogradskog Studentskog kulturnog centra.

Argentinski bend i ove godine u našoj zemlji nastupa u okviru internacionalnog festivala Belgrade Tango Encuentro, a svoje fanove u Srbiji obradovaće svetskom premijerom numera sa albuma koji je još uvek u fazi nastanka.

Ulaznice za koncert 23. aprila u SKC-u mogu se kupiti na prodajnim mestima Card Service-a i biletarnici SKC-a po ceni od 1000 dinara. Moguće ih je kupiti i u knjižarama Delfi, a svako ko u njima napravi račun veći od 1000 dinara ostvariće 30% popusta na karte.

Ovogodišnji Belgrade Tango Encuentro pomogao je generalni sponzor, vinarija 13. jul Plantaže. Festival će biti otvoren 17. aprila na platou ispred Gradske opštine Zvezdara velikim javnim časom tanga za 150-300 srednjoškolaca.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Rodrigo

    21. 12. 2015. at 05:33

    I adore color. It’s the basis of my design bsineuss. I always start with color because it sets the mood for the home/office.I’d love to design a school. Government Green needs to go, don’t you think?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top