Prati nas

Nastavlja se sukob na relaciji Vlado Georgiev – Paparaco Lov!

Vesti

Nastavlja se sukob na relaciji Vlado Georgiev – Paparaco Lov!

Oduzeo kameru snimatelju

Oduzeo kameru snimatelju

 

Povodom incidenta koji je prekjuče izbio na relaciji Vlado Georgiev – snimatelj emisije Paparaco lov, oglasila se ekipa ove emisije otvorenim pismom.

“Sinoć oko 23h Vlado Georgiev je pokazao da je moderni Robin Hud javne scene koji otima od bezočnih paparaca kamere i vraća ih policiji dan kasnije, ali u delovima.

Policajci mu se na tome srdačno zahvaljuju i onda nas pozivaju da preuzmemo deliće uz obrazloženje da nema elemenata krivične prijave!? Baš ni kao pre tačno godinu dana kada nam je Dragan Kojić Keba pretio otvoreno smrću, uništavao naš automobil i držao zarobljene celokupnu ekipu.

Polomljena kamera

Polomljena kamera

U oba slučaja bilo je reči o pripitim ljudima, a kod Georgieva i o dokazanom alkoholičaru.

Ovo je jasna poruka države: Otimajte, uništavajte, pretite. Niko vam ništa ne može.Slobodno oduzmite kome god želite, šta god želite. Ispred prve samoposluge uzmite pune dve kese čoveku koji ima i vratite mu ih kada sve pojedete. Polupajte stakla komšiji sa kim niste u dobrim odnosima. Ne može vam ništa. Eto, u takvoj državi živimo.

Državi u kojoj se nameštaju tenderi pop pevaču na osnovu neiskrenog, isključivo interesnog prijateljstva sa ministrom saobraćaja. Državi u kojoj policija prima prijave samo u određeno radno vreme. Državi u kojoj niko nije siguran.

O, da. Dobili smo i utešne reči od inspektora. Možete ga goniti u privatnoj parnici. Baš vam hvala! Nemamo pametnija posla. Naći ćemo neke druge načine da nadoknadimo štetu.

Nezaštićeni producenti, snimatelji, vozači i novinari emisije Paparazzo lov.”

UPDATE:

Vlado Georgiev je izjavio policiji da je kameru uzeo radi bezbednosti svoje familije, a na Twitteru je demantovao da je kamera koju je oduzeo ekipi Paparaco lova pa vratio policiji uništena. Ipak kolege iz ove redakcije želeći da otkriju šta se zaista desilo poslali su nam izveštaj iz policije na kome stoji da je kamera policiji vraćena oštećena.

policija

Izveštaj iz policije

Hmmm, šta vi mislite o svemu ovome?

foto: Hello. Paparaco lov / Redakcija Tracara.com

Loading...


10 komentara

10 Comments

 1. Stev

  12/12/2013 at 9:54 am

  A to što oni uništavaju nečiju privatnost, snimaju ih kako vrše nuždu u kukuruzima, duvaju džoint i slično i tako narušavaju nečiji imidž i ime stečeno godinama to nema veze. Emisija je mnogo glupa. Činjenica jeste da se pola tih snimaka namješta, prije svega zbog blizine i načina na koji se “uvaćeni” ponašaju, tako što su napucani u sred bijela dana ispred kuće i drže metlu ili namještaju sijalice….Dajte ljudi, ima nas mnogo koji nismo toliko zatucani, da bi vjerovali u vaš show….

 2. borg

  12/12/2013 at 9:57 am

  pismo vam je glupo, kao i sama poruka. “oduzeti kese”- vam je besmislen argument, tako rezonuje deteta iz vrtica. zamena teza kad nemate pametnija posla.
  ne znam sta ste ocekivali, kada jurite poznate licnosti i time narusavate njihov integritet, slobodu i sva zakonska i moralna prava? dobro je da je i zavrsilo samo na kameri, kada iskacete i zbunova i pratite ljude po gradu. emisije ovog tipa bi trebalo zakonski zabraniti, a vama ne oduzeti ne samo kameru, nego celu ekipu, producente i direktora tog tv-a na kojoj se ove gluposti emituju staviti na isti tretman. pozivate se na policiju i zakon, a vec ste ga sami prekrsili. sramotno.

 3. Sweet Lullaby

  12/12/2013 at 12:48 pm

  ne znam od kad je biti alkoholicar krivicno djelo. pustite coeka da dise vlado je kralj

 4. pifi

  12/12/2013 at 4:24 pm

  Ljudi rade da prezive. Kao sto radi i Vlado. Sam je izabrao da se bavi tim poslom. Bezbednost je ugrozena jer te slika ili snima sa 10m udaljenosti? kako to? Uostalom ako mu smeta neka se zali celnicima pomenute televizije, paparazzi samo rade posao za koji su placeni.

 5. ZaZarazna

  12/12/2013 at 6:50 pm

  U kakvoj državi živimo to znamo, kakva je policija i to znamo..za ove nameštene tendere pop pevača alkosa i njegovog bratijanja sa ministrom saobraćaja, to nismo znali..ali sad znamo. Živeli!

 6. m...

  12/12/2013 at 9:46 pm

  Postoji nesto sto se zove krivično delo neovlascenog fotografisanja i zaprećeno je zatvorskom kaznom do jedne godine.Po zakonu, bez odobrenja ne može se fotografisati ono sto remeti privatnost. Ukoliko fotoreporter iskoci iz zbuna, sa drveta ili s posebnom opremom iz velike daljine nacini snimak koji remeti neciju privatnost i objavi ga u medijima, protiv njega bi, po zakonu, mogao da bude pokrenut krivični postupak. Stoga nikakvo lomljenje kamera, lepo podnesena privatna tuzba i da se zavrsi sa emisijama tog tipa.

 7. mxm

  13/12/2013 at 12:04 am

  ENUS

 8. mxm

  13/12/2013 at 12:04 am

  EMISIJU TREBA ZABRANITI!!!!!

 9. Barbara

  13/12/2013 at 12:26 am

  Jel oni to misle da su u pravu?!Vlado car!

 10. mini

  13/12/2013 at 10:23 am

  Jadno i zalosno, kao i uostalom sve emisije koje se prikazuju na ovoj televiziji. Vlado ima pravo da radi sta mu je volja, njegov zivoot njegova stvar. A ovo blacenje njega i njegovog rada i imena bi trebalo imati epilog na sudu, jer ga prestavise kao teskog alkoholicara koji je u najmanju ruku rame uz rame sa serijskim ubicama. Vlado tuzi ih sve redom, mozda nam se svima posreci pa ih zabrane.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top