Prati nas

Ova libanska voditeljka oduševila je svet!

Video

Ova libanska voditeljka oduševila je svet!

O njoj priča ceo svet!

O njoj priča ceo svet!

Libanska voditeljka, Rima Karaki, ušla je u žestoku raspravu sa gostom koji je uporno odbijao da konkretno odgovori na njeno pitanje.

Naime, Hani Al Seba’i je pozvan u emisiju kako bi dao svoje mišljenje o talasu hrišćana koji su se priključili ISIL-u, međutim, on je počeo da govori o istorijskim presedanima, prenose Novosti. Nakon što ga je Karaki zamolila da se usresredi na nedavne slučajeve, Al Seba’i postao je agresivan na šta mu je Karaki rekla: “Nemojte se uzbuđivati. Poštujemo vas i znamo da želite da date potpun odgovor.”

Njena molba da pređu na druge teme je njega toliko naljutila da joj je rekao da začepi i da ga pusti da priča, na šta je Rima tražila u studiju da se prekine video razgovor. Al Seba’i nije bio zadovoljan njenom reakcijom, pa joj je odbrusio: “Meni je ispod časti da me ti intervjuišeš, ti si žena koja…”, rekao je Al Seba’i pre nego što su mu isključili mikrofon.

 


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. Danica

  10. 03. 2015. at 09:14

  Sram je bilo! Kopira Jovanu Joksimovic?! Pih! Svi nas kopiraju?! Jelenu , Kim, Jovanu ova gospodja, Dixy, Paris Hilton, Daru Puno Kosta, Britney Spears…sramota….sve iz sveta dolazi prvenstveno iz Srbije!

 2. ema

  10. 03. 2015. at 10:57

  svaka cast devojka ima m.da i drzi do sebe…

 3. queenmery

  10. 03. 2015. at 13:21

  Kao prvo,prelepa je prvo mi je to privuklo paznju,njeno lice.Volim zene sa stavom i ”duzom jezicinom” hahah,kako meni moj momak kaze.

 4. aaa

  10. 03. 2015. at 18:28

  kakav sektas, islamista izopaceni, njima je normalno degradirati zene pa se tako ophodi i prema voditeljki. zene tretiraju kao robinje u svakom pogledu, bolesnici. budaletina

 5. Eka

  11. 03. 2015. at 10:05

  Ovaj zadnji komentar koji je napisala ova neka persona,otkud ti znaš kakva je vjera islam,a on izopačeni islamista??
  Ta vjera,izopačena kakvom je ti nazivaš,ne podržava devijantnost,ovaj čovjek kojega je intervjeuisala lahko se može pronaći kod bilo koga.
  Znaš i ja pripadam toj izopačenoj vjeri kakvom je zoveš,pa je ta izopačena vjera prva na svijetu zaštitila žene i obezbijedila im ljudska prava,prije kršćanstva,pravoslavlja i judaizma.
  I ne vrijeđaj ako ne znaš,i žene u islamu nikada nisu bile niti će biti robinje,već jednake muškarcu i od Boga zaštićene i poštovane,a to što si ti neobrazovani klinac,mene ne zanima,prvo se obrazuj,pa tek onda nešto reci!
  Jer vidim da ti ni ksenofobija,mržnja i predrasude nisu strane!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top