Connect with us

Ova mama savršene linije rodila je petoro dece: ovo je njena tajna
Extra

Ova mama savršene linije rodila je petoro dece: ovo je njena tajna

Instagram

Simone Gately je fitness model i na Instagramu ima više od 51 hiljada pratilaca, ali kad pogledate njenu savršenu liniju teško da biste ikada pomislili da je rodila petoro dece za devet godina.

Ovoj 35-godišnjoj mami jedni se dive, dok je drugi optužuju za lažiranje trudnoća i da joj je decu rodila surogat majka. Tvrde da je nemoguće da žena izgleda tako dobro nakon što se pet puta porodi.

No, istina je nešto drugačija. Simone, koja živi u Halifaxu u Engleskoj, profesionalno se bavi fitnesom i tvrdi da je tokom svih trudnoća vredno vežbala i pazila na liniju, uz strogi režim ishrane. Priznaje da se ugojila, no zahvaljujući zdravoj hrani i dovoljnoj količini kretanja brzo je po porođaju skinula višak kilograma – i tako svaki put.

Instagram

Instagram

Uz gust raspored oko odgajanja petoro dece, ona uspeva da trenira dva puta dnevno. Kaže da je tajna u – dobroj organizaciji vremena.

“Moj dan započinje oko šest ujutro uz trčanje ili šetnju, zatim vodim decu u školu i obavljam svakodnevne aktivnosti, a popodne ubacim trening. Sve se može uz dobro planiranje i organizaciju,” istakla je ona i dodala da se nada da će njen primer podstaknuti majke da krenu da redovno vežbaju.

Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. kleo

    01/12/2017 at 12:07 am

    i onda kazu da smo ljubomorni na karleusu kada kazemo da izgleda kao godzila a rodila je dvoje dece!
    ovo je disciplina, treniranje i zdrava ishrana!!!! majka petoro dece a izgleda Ovako, respect!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top