Connect with us

Ovako će Rozga izgledati za doček
Moda

Ovako će Rozga izgledati za doček

Pevačica Jelena Rozga pored sjajnih vokalnih mogućnosti i pesama, ima i istančan ukus za modu.

Protekle mesece provela je na turneji po Americi i Kanadi, gde je obnovila svoj garderober, a ovih dana odmara ali i priprema za nastup u hotelu Splendid u Budvi, gde će zajedno sa gostima dočekati novu 2013. godinu.

“Jedan od najboljih načina za relaksaciju, meni kao i većini žena jeste shopping,” otkriva Rozga. “Nakon prelepih butika u Njujorku, obišla sam i divan modni duo ELFS u Hrvatskoj kako bismo pripremili odgovarajući stil za nastup u novogodišnjoj noći. Njihovu garderobu i privatno nosim,” rekla je pevačica a zatim nam i otkrila šta će nositi u novogodišnjoj noći.

“Svratila sam i po ono što sam jednostavno morala imati ove sezone – prekrasnu Must Have dizajn clutch tašnu beogradske mlade dizajnerke Ane Stojanović, koju rado nosim. Sve skupa nosim za divnu šetnju po Budvi a od novogdišnje večeri očekujem sjajnu zabavu i fenomenalan provod,” završava ona sa osmehom.

P.Ž./Tračara

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. vladan97

  21/12/2012 at 9:51 pm

  Ja rekoh neka glamurozna haljina,KAD ONO :s

 2. bony

  21/12/2012 at 10:56 pm

  Pa i nije mi to stajling za novu godinu.

 3. Aleksandar Savin

  27/01/2013 at 9:48 pm

  Neznam , cuo sam da snima nek singl o .. Neka se ostavi toga .. i da gas…zar joj ne lezi bolje od toga “akcioni” filmovi sa Cakom Norisom… da nesto sam video na fejsu da se neka engleska gospoda brine o privatnom zivotu i “pravi neku pesmu o tome”-gas da vas ne vidim

 4. Aleksandar Savin

  27/01/2013 at 10:21 pm

  Neznam , cuo sam da snima nek singl o .. Neka se ostavi toga .. i da gas…zar joj ne lezi bolje od toga “akcioni” filmovi sa Cakom Norisom… da nesto sam video na fejsu da se neka engleska gospoda brine o privatnom zivotu i “pravi neku pesmu o tome”-gas da vas ne vidim.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top