Prati nas

Ovako Dara izgleda i peva kao JK, a evo šta joj na to Karleuša poručuje (VIDEO)

Hot!

Ovako Dara izgleda i peva kao JK, a evo šta joj na to Karleuša poručuje (VIDEO)

Dvojnice (foto: Instagram/Screenshot)

Dvojnice (foto: Instagram/Screenshot)

Iako je Dara Bubamara dobila sve pohvale za svoje dosadašnje dve transformacije u šou programu Tvoje lice zvuči poznato (ako se izuzmu zamerke na nepoznavanje engleskog jezika) malo ko je mogao da pretpostavi da će ona ovako ozbiljno ući u ulogu svoje ljute rivalke Jelene Karleuše.

Na osnovu višegodišnjih prozivki koje su pljuštale na sve strane pre bismo očekivali da će Dara izvesti podrugljivu imitaciju JK, međutim, to nije slučaj jer ona vredno radi na pripremama zahtevne koreografije i što vernijem skidanju boje glasa pevačice koja sedi u žiriju Zvezda Granda.

“Zapušio mi se nos i oni (produkcija) su mi rekli da je to super jer će onda sve zvučati kako treba da zvuči, ali ja nisam htela jer želim da ispoštujem zadatak. Svi su očekivali da će to biti sprdnja, ali ja ne želim to. Zašto bih ja to radila ženi koja, isto kao i ja, ima porodicu i dvoje dece?”, izjavila je Dara za Exkluziv.

Na to se nadovezala i sama Karleuša. “Ja joj želim puno sreće. Ako bude vežbala pevanje i igranje možda će to i zaličiti. Ne znam samo šta će raditi sa izgledom jer sam ja žena od dva metra, ali stojim joj na raspolaganju ako joj treba bilo koji originalni kostim sa tog koncerta ili sa bilo kog mog velikog koncerta jer sve te kostime koji su specijalno pravljeni za Arenu i Ušće još uvek čuvam i jako su mi dragi i mogu to da doniram zarad dobrog rejtinga TLZP”, velikodušno je ponudila ona svoju pomoć i dodala: “Nije lako pevati moje pesme i uz njih igrati kao ja. Ja sam neko ko pokušava da ima sve te segmente nastupa koje iziskuju svetski standardi. Svakako joj neće biti lako, ali ja sam sigurna da će to ona profesionalno odraditi i da tu neće biti mesta nekim malicioznim ispadima i sprdnji.”

Dara je bila polaskana ovom ponudom, ali je nije prihvatila. “Svi smo ovde humani i ja sam humana, tako da je jako lepo što je i ona humana. Međutim, ceo tim i jako velika ekipa stoji iza ovoga, pa i sjajni kostimografi iz Emotiona tako da su produkciju odradili savršeno. Videćete, cela imitacija je vrhunska.”

A kako izgledaju kostimi, maska i kratke pevačke partije u stilu JK pogledajte u nastavku.3 komentara

3 Comments

 1. Kako DIVA od Karleuša

  18/03/2016 at 1:19 pm

  Što pr*i ova Jelena, to je čudo. “Ja sam neko ko pokušava da ima sve te segmente nastupa koje iziskuju svetski standardi.” Jesi, ali ako može za dž. Svetski Standard broj 1 je da budeš čovek, Jeco. Ti taj nikad nećeš ispuniti. Jelena Karleuša Tošić je zlo i naopako. Isto kao Ceca, Dara, Mica, Pica,… i ostali.

 2. BOOM!

  18/03/2016 at 2:20 pm

  Vise lici na Andrijanu Dabetic Anci nego na JK.

 3. V

  19/03/2016 at 12:23 am

  Više je Verica Rakočević nego što je JK, realno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top