Prati nas

Jelena Krunić razotkrila lažnu trudnoću Aleksandre Subotić

Jelena Krunić razotkrila lažnu trudnoću Aleksandre Subotić

Uplakani Aleksandra i David (foto: Screenshot)

Uplakani Aleksandra i David (foto: Screenshot)

U ponedeljak je objavljena tužna vest da je Aleksandra Subotić izgubila bebu, i ovo saznanje je veoma rastužilo i nju i njenog supruga Davida Dragojevića.

Oboje su plakali, a Subotićevoj nije bilo dobro, i ona je samo kratko celu situaciju prokomentarisala rečima: “Mnogo sam se razočarala, očekivala sam da će konačno nešto lepo da se desi”. David je uplakanu Aleksandru tešio rečima: “Sve će biti dobro”.

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Par se veoma radovao bebi, a tokom jučerašnje emisije Upoznajte Parove, oboje su uglavnom ćutali, a Aleksandra je grlila Davida. Neko u vili je dobacio da se sada postavlja pitanje šta će sada biti sa njima dvoma i da li će ostati zajedno, jer su se nedavno venčali misleći da će uskoro postati roditelji.

Njena ljuta rivalka Jelena Krunić žestoko ju je ispozivala u poslednjem statusu.

jelena krunic

Loading...


2 komentara

2 Comments

  1. Ribica

    18/05/2017 at 10:33 am

    Poruka ovoj trandzi ako cita. Gospodine krivicna prijava vam je vec spakovana. Imas ih vec par a i sud ti se sprema. Da si bila iskrena i dobronamerna to ne bi bio slucaj. Ovako to ti je to, a ti onda objasnjavaj svedjanima da nisi kriminalac kad te budu pitali da bi dobila boravisne. Kad cackas mecku….

  2. nenad

    18/05/2017 at 4:39 pm

    Aj ok ali ja ne znam zasto ljudi gledaju ovo hahah meni je skandalozno, nikad mi ne padne na pamet da zastanem na happy-ju, uvek kada premotavam cujem da svi vriste, psuju i odmah promenim

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top