Prati nas

Ove subote Sergej Trifunović u žiriju TLZP

Ove subote Sergej Trifunović u žiriju TLZP

Sergej na mestu sudije šoua TLZP

 

Još jedna uzbudljiva epizoda najpoupuralnijeg šoua Tvoje lice zvuči poznato je pred nama. Specijalni gost žiri ove subote je Sergej Trifunović koji je odmah rekao da će biti strog i pravičan u oceni imitacija.

Glumac ipak nije očekivao ovoliko zabave od svojih kolega, uživao je u tranformacijama ali je ostao dosledan i strogo sudio o nastupima takmičara. A naši učesnici već su dokazali ne samo svoju humanost već i pravi profesionalizam kad je reč o nastupima.

Tamara Dragičević povredila se tokom probe, ukazana joj je pomoć, a ona je insistirala da se vrati na scenu i uradi veoma zahtevnu interpretaciju kralja pop muzike Michael Jacksona. Željko Šašić, zadužen za dobru energiju i šalu, bodrio je svoju koleginicu i zasmejavao. Željko je takođe kuburio sa prehladom te nedelje i imao temperaturu te je preventive radi dobio i voćni koktel kako bi povratio energiju.

Tamara Dragičević i Željko Šašić

 

Željko će imitirati rok legendu Milana Mladenovića iz grupe EKV što prema Željkovim rečima nije bio lak zadatak: “Teško mi je bilo da se skoncetrišem na gitaru koju sam držao sve vreme, Milanov karakterističan glas kao i pevanje u fiksirani mikrofon, izubijao sam zube”, kroz smeh je prokomentarisao pevač.

Shakira

 

Kad smo već kod brzog ritma, publika, naročito muški deo, uživaće u fenomenalnom nastupu Sare Jovanović koja je u originalu skinula vatrenu Shakiru. Pokreti iz kuka, egzotičan ples izmamili su osmehe svima u studiju, a Saring glas identičan je bio Shakirinom. Ovo je samo jedna od numera koja će oduševiti gledaoce jer će se ove subote voditi ljuta bitka između deset odličnih interpretacija.

Redakcija Tracara.com5 komentara

5 Comments

 1. Jovan

  27/11/2013 at 10:26 am

  Sara pobeđuje sigurno! Napokon da ona peva Šakiru, jer stvarno imaju sličan glas. :D

 2. Alexandra=D

  27/11/2013 at 2:12 pm

  Mene je iskreno Sara Jo razočarala :// Mislila sam da će malo bolje otpevati Rihannu,a za Olivera Mandića…tu je bila užas,kao Milan Stanković nije bila loša,nije mi se svidela ni kao Britni Spirs,bila je skroz glupo za Aleksandru Radević,a za Miley Cyrus da ne pomiljem…kao da se Miley tako krevelji,ona ladnjaka isplazi jezik,a kao Bebi Dol je bila užass :O
  Nadam se da će biti dobra kao Šakira,ali videću :))

 3. Milla

  27/11/2013 at 5:04 pm

  Jedva čekam sa vidim Željka kao Milana.EKV for life..:D

 4. Alexandar1

  27/11/2013 at 5:19 pm

  Goca pobedjuje kao Christina :D

 5. Milos

  27/11/2013 at 6:38 pm

  Sara je bila odlicna i kao Rihanna,Milan Sankovic, Aleksandra Radovic dobro koreografija je bila dosadna ali je super otpevala ,Britney i Bebi Dol .Mada su mi Ana Kokic i Aleksa Jelic najbolji do sada :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top