Prati nas

Ovi hitovi su obeležili godinu za nama: I najslušanija pesma 2016. je…

Hot!

Ovi hitovi su obeležili godinu za nama: I najslušanija pesma 2016. je…

Sijina pesma 'Cheap thrills' najslušanija je u 2016. (foto: Instagram.com/siathisisacting)

Sijina pesma ‘Cheap thrills’ najslušanija je u 2016. (foto: Instagram.com/siathisisacting)

Iz godine u godinu se barem po jedna pesma uvuče u srca i uši publike iz celog sveta i tako dospe na sam vrh top lista. Ovu 2016. godinu ćemo zasigurno pamtiti po dobrim hitovima i pregršt fenomenalnih melodija koje će se zadržati i sledeće godine na plejlistama najslušanijih pesama.

Prema aplikaciji Shazam, pesma Cheap Trills koju izvodi pevačica Sia je najtraženija u ovoj 2016. godini. Hit ima na You Tube-u preko 700 miliona pregleda, i samim tim obeležio je leto i celu godinu.

Kako se kraj decembra polako nazire, vreme je da poslušamo i ostale hitove koji su obeležili godinu nakon pesme Cheap Trills. Hitovi koje su takođe bili jedni od najslušanijih su Faded Alana Walkera, potom I Took a Pill in Ibiza Mikea Posnera, 7 Years Lukasa Grahama, Don’t Let Me Down grupe The Chainsmokers, Don’t Be So Shy koju izvodi Imany, i na kraju pesma Justina Biebera Love Yourself.

Imate li vi svoje favorite i koja pesma je po vama obeležila godinu za nama?3 komentara

3 Comments

 1. BOOM!

  01/01/2017 at 4:26 pm

  Sia je prosto razbila ove godine! I zasluzuje. Retko talentovana zena.

 2. Sunny

  01/01/2017 at 5:46 pm

  Sia extra ali meni je hit ova nova JK korejsko sirijska ‘kupljena’ prepevana ludnica od pesme. Sve razbila, objasnila. Svetski miševi jedni, tako to radi Godzila! Bravoooo. Drži bre žena do reči i do svoji fenova, ovaj fanova. Šta nema pesme? Kako nema? Što je bre mrzite, bojkotuje, podmeće te i lažete? Šta ina sve trpi bem ti šargarepu. Ma borac, ima da pokida noćas na tezgi u Kazini. Zlobnici jedni! Idemo tetka!!!

 3. Sunny

  01/01/2017 at 11:49 pm

  Auuuu što ste ljuti? Neko drmno Krljin kavez? Pogodila istina? Još jedna laž u nizu: Nova pesma za N Godinu? Cvrc. Počela pljuvanjem i psovanjem kao ukičarka kao što he i navikla a ne sa muzikom. I sad joj neko kriv? Ceca opet? Paćenica. Najavljuje 2 Kazine ko dve Arene bem ti peršun lol

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top