Ovo bi svakako gledali: George Clooney u ulozi stripera u ‘Magic Mike 3’ !?

Objavljeno: 03.02. 21:40

Channing je Georgeu predložio da bude deo ekipe u sledećem nastavku 'Magic Mike'-a (foto: Screnshot)

Channing je Georgeu predložio da bude deo ekipe u sledećem nastavku ‘Magic Mike’-a (foto: Screnshot)

Dok su zajedno promivasili njihov najnoviji film Hail, Caesar!, Channing Tatum je otkrio da bi želeo da vidi kolegu Geogea Clooneya u trećem nastavku Magic Mike-a.

I ne samo to, Tatum već zna koju bi ulogu njegov stariji kolega glumio: Georgea Clooneya. On je predložio da zvezda E.R.-a zadrži svoje ime jer “nikako ne može biti bolje od toga”, kaže glumac iz dva nastavka o stiperu Mikeu. Ali Clooney je sam predložio da ipak njegovo stripersko ime bude ‘Veliki George’. “Ako bi pristao da glumi, dao bi mu ceo svoj honorar”, kaže 35-godišnji Channing. “I treba mi novac”, našalio se 54-godišnji Clooney.

Clooney kaže da bi stripersko ime bilo 'Big George' (foto: E!)

Clooney kaže da bi stripersko ime bilo ‘Big George’ (foto: E!)

Bilo bi zaista divno, posebno svim damama, da vide ova dva holivudska lepotana u filmu Magic Mike 3, i predlažemo da ga svakako snime u 3D.

Pogledajte zabavni intervjuu ovog duhovitog dvojca.
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

dara bubamara
Hot or not

HOT or NOT: Dara Bubamara inspirisana Minnie Mouse

Kada je reč o stajlingu Dare Bubamare modni kritičari idu od hvalospeva do najtežih pogrdnih komentara, ali ona, u svom stilu, ne haje mnogo za...