Connect with us

Ovo je Europe Stage na Sziget festivaluVesti

Ovo je Europe Stage na Sziget festivalu

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

sziget europe

Europe Stage na “Ostrvu slobode” je bina posebno posvećena novim i nadolazećim evropskim bendovima, koji iskreno predstavljaju ‘stari kontinent’ i multikulturalnost u svojoj muzici.

Ove godine se organizatori Sziget festivala fokusiraju na mladu, ali uvek zanimljivu berlinsku muzičku scenu, pošto se ove godine proslavlja 25. godina od pada Berlinskog zida.

“Veći i šareniji” je ideja koja stoji iza nove Europe bine, koja je nastala spajanjem bivših Mambo i Holland meets Hungary bina kako bi pružila prikaz evropske alternativne scene. Tako će postati pravo mesto za pronalaženje novih evropskih talenata koji su već poznati u svojim državama, ali su još uvek u potrazi za probojem na međunarodno tržište. Europe Stage služiće kao važno mesto predstavljanja muzičke scene Berlina, ali predstavljamo i italijanske, holandske, španske i mnoge druge bendove sa starog kontinenta. Na ovoj bini moći ćete da vidite Youropen Talent festival na kojem će nastupiti pobednici takmičenja iz više od 14 zemalja i koji se održava 0 i -1 dana.

Druga runda jeftinijih ulaznica biće dostupna do kraja juna širom Evrope, pa tako i u Srbiji. Više informacija o samom programu, kartama, smeštaju, putovanju, parkingu i osiguranju možete pronaći na zvaničnom sajtu Sziget festivala.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top