Ovo je Mia, sestra tragično nastradale pevačice Ksenije Pajčin

Objavljeno: 17.03. 18:36

Ksenija je tragično nastaradala 2010. godine (foto: Screenshot)

Ksenija je tragično nastaradala 2010. godine (foto: Screenshot)

Prošlo je sedam godina od tragične smrti pevačice Ksenije Pajčin, a mnoge kolege i prijatelji i danas pamte njen vedar duh i osmeh koji je razoružavao.

Porodica pevačice i dalje ne može da se pomiri sa smrću Ksenije, a njena mlađa sestra po ocu, Mia, sa setom se seća starije sestre.

Mia je o sestri za Kurir ranije izjavila: “Ksenija je bila veoma energična osoba, koja je mogla sve da uradi. Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Često slušam njene pesme i gledam spotove”.

Mia je prava lepotica (foto: Facebok/miapajcin)

Mia je prava lepotica (foto: Facebok/miapajcin)

Ona želi da nastavi tamo gde je Ksenija stala i bavi se javnim životom. “Mnogo sam je volela i divila joj se. Želim da nastavim tamo gde je ona stala, samo u drugoj branši. Ona je odlično glumila u svojim spotovima, a ja želim da postanem poznata glumica. Pored toga, volela bih da se bavim i modom, to me veoma interesuje. Estrade se ne plašim. Ipak, ponekad me obuzme strah da ja tako ne završim. Međutim, dobro razmislim i sagledam sve da ne bi bilo nikakvih posledica. To kažem jer mi se trenutno stanje na estradi ne sviđa”, izjavila je 26-godišnja Mia.

Želi da postane glumica (foto: Facebook/miapajcin)

Želi da postane glumica (foto: Facebook/miapajcin)

Želimo joj da ostvari svoje snove, a kao se snašla kao glumica u spotu nekadašnjeg učesnika X Factora, Ilije Mihailovića, za pesmu Lako je, pogledajte ovde.
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

dara bubamara
Hot or not

HOT or NOT: Dara Bubamara inspirisana Minnie Mouse

Kada je reč o stajlingu Dare Bubamare modni kritičari idu od hvalospeva do najtežih pogrdnih komentara, ali ona, u svom stilu, ne haje mnogo za...