Prati nas

Ovo je najskuplji spot IDJVideos produkcije

Hot!

Ovo je najskuplji spot IDJVideos produkcije

Spot koji je koštao preko 15 hiljada evra (foto: Screenshot)

Spot koji je koštao preko 15 hiljada evra (foto: Screenshot)

Godinama se spekulisalo o cenama spotova koji izlaze iz IDJVideos “kuhinje”, ali nijedna informacija koja se pojavila u medijima nije bila istinita, kao ni vest da je spot Vlade Matovića za numeru Peta Brzina koštao čak 20.000 eura.

Na listi najskupljih spotova našli su se: Severina i Ministarke sa numerom Uno Momento, Relja Popović sa Beograd još živi, Vlada Matović i pesma Ne preti mi, grupa THCF i Nikom nije noćas kao meni.

Ipak, spot u koji je uloženo 15.718 evra, što ga ujedno čini i najskupljm, je saradnja Relje Popovića, Cvije i Cobija za pesmu Crni sin. Spot se snimao tri dana na čak sedam lokacija – u zatvoru, na groblju, u kafani, luksuznom stanu, kolima, parkingu i u stanu gde je snimana scena njihove majke iz spota. Korišćena je najbolja oprema za snimanje koja je trenutno dostupna na tržištu, a angažovano je preko trideset statista i stotinak rekvizita.

Višenedeljni naporan rad na ovom projektu se definitivno isplatio. Crni Sin je oborio regionalni rekord, koji su su do tada držale Ministarke i Severina s numerom Uno Momento i za malo više od 24h Crni sin je prešao milion pregleda na YouTubu, dok je do sada spot videlo preko 20 miliona ljudi.

Evo klipa koji opisuje kako je spot nastao.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Edgar

    19. 11. 2016. at 21:23

    Žali bože toliko novca na takvasranja

  2. MAX

    22. 11. 2016. at 01:23

    MC RETARDI HAHHA GLUPE PESME BLJAK

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top