Left_Related Ovo je najskuplji spot IDJVideos produkcije – Tračara 
Connect with us

Ovo je najskuplji spot IDJVideos produkcije

Hot!

Ovo je najskuplji spot IDJVideos produkcije

Spot koji je koštao preko 15 hiljada evra (foto: Screenshot)

Spot koji je koštao preko 15 hiljada evra (foto: Screenshot)

Godinama se spekulisalo o cenama spotova koji izlaze iz IDJVideos “kuhinje”, ali nijedna informacija koja se pojavila u medijima nije bila istinita, kao ni vest da je spot Vlade Matovića za numeru Peta Brzina koštao čak 20.000 eura.

Na listi najskupljih spotova našli su se: Severina i Ministarke sa numerom Uno Momento, Relja Popović sa Beograd još živi, Vlada Matović i pesma Ne preti mi, grupa THCF i Nikom nije noćas kao meni.

Ipak, spot u koji je uloženo 15.718 evra, što ga ujedno čini i najskupljm, je saradnja Relje Popovića, Cvije i Cobija za pesmu Crni sin. Spot se snimao tri dana na čak sedam lokacija – u zatvoru, na groblju, u kafani, luksuznom stanu, kolima, parkingu i u stanu gde je snimana scena njihove majke iz spota. Korišćena je najbolja oprema za snimanje koja je trenutno dostupna na tržištu, a angažovano je preko trideset statista i stotinak rekvizita.

Višenedeljni naporan rad na ovom projektu se definitivno isplatio. Crni Sin je oborio regionalni rekord, koji su su do tada držale Ministarke i Severina s numerom Uno Momento i za malo više od 24h Crni sin je prešao milion pregleda na YouTubu, dok je do sada spot videlo preko 20 miliona ljudi.

Evo klipa koji opisuje kako je spot nastao.Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. Edgar

    19/11/2016 at 9:23 pm

    Žali bože toliko novca na takvasranja

  2. MAX

    22/11/2016 at 1:23 am

    MC RETARDI HAHHA GLUPE PESME BLJAK

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

Oglas

Poslednje vesti

Popularno

Oglas

Loading...
To Top