Prati nas

Ovo je novi kapiten Crvene Zvezde!

Ovo je novi kapiten Crvene Zvezde!

Predrag je spreman na pobede! (foto: Novosti)

Predrag je spreman na pobede! (foto: Novosti)

Zbog brojnih loših stvari koje su po preuzimanju trake pratile kapitene kluba Crvena zvezda, bije je glas da je “prokleta” zbog čega novi kapiten 19-ogodišnji Rajković poručuje da će skinuti čini!

Velika je obaveza biti kapiten Zvezde. Imam samo 19 godina i jedan sam od najmlađih kapitena u istoriji kluba. Veliki je to podstreh i dodatni motiv. Znam istorijat te “uklete” trake. Nisam sujeveran, ali sam siguran da ću skinuti te čini i da ću biti pravi vođa tima”, rekao je golman i novi kapiten Zvezde, Predrag Rajković.

Evo zbog čega se veruje da je traka kapitena Zvezde “ukleta”!

Nikola Lazetić (foto: mondo)

Nikola Lazetić (foto: mondo)

Vratio se u Crvenu zvezdu iz inostranstva, želeo je tu da završi karijeru. Od Pižona je dobio traku, kao najiskusniji. Na terenu se, zaista, pokazao kao lider. Zbog otvorenog sukoba sa tadašnjim sportskim direktorom Ivanom Adžićem zapelo je oko produženja ugovora, dok je razlaz bio neminovan.

Slavoljub Đorđević (foto: crvenazvezdafk.com)

Slavoljub Đorđević (foto: crvenazvezdafk.com)

Iskusni defanzivac je poklonio pobedu najvećem rivalu Partizanu u 139. večitom derbiju. Omogućio je indirektno Kleu da postigne odlučujući pogodak i tako izazvao njihov gnev, a pojedini navijači su ga čak jurili automobilom na parkingu da ga pregaze. Posle derbija više nije igrao i napustio je klub.

Dejan Milovanović (foto: Kurir)

Dejan Milovanović (foto: Kurir)

I Dejan je imao traumatično iskustvo sa kapitenskom trakom. Posle samo šest meseci liderstva, 2011. je napustio je pripreme. Tada je vraćen sa priprema zbog kršenja klupske disipline. Kasnije je tužio svoj klub zbog razlike u kursu.

Milan Vilotić (foto: uefa.com)

Milan Vilotić (foto: uefa.com)

Milan je dobio tumor igrajući za Zvezdi. Klub mu je pomogao u lečenju, a navijači su ga podržali. Operisan je uspešno, Prosinečki mu je dodelio kapitensku traku, ali ga je isti trener i degradirao zbog međusobnog sukoba i napada na saigrača.

Nenad Milijaš (foto: novosti)

Nenad Milijaš (foto: novosti)

Posle promašenog penala protiv Černomoreca, simpatizeri kluba su ga otvoreno terali sa mesta kapitena, a i sam je priznao da mu nije lako. Pravi navijači i saigrači su stali uz njega kada je bilo najteže, dok im je on na kraju vratio titulom u prošloj sezoni, kada je podigao pehar. Ubrzo nakon toga je otišao u Tursku u drugu ligu.

Nikola Mijailović (foto: Telegraf)

Nikola Mijailović (foto: Telegraf)

Jedna od svežijih priča. Kao neko ko je čak i svoje pare ulagao u finansijski rastureni klub, dočekao je da ga posle šest meseci unište. Usledio je otvoreni sukob sa Zvezdanom Terzićem sa kojim se trenutno sudi.

Darko Lazović (foto: Kurir)

Darko Lazović (foto: Kurir)

Posle kidanja ligamenata u 144. večitom derbiju, vratio se na teren bolji nego ikada. Po odlasku prethodnog kapitena, dobio je traku od trenera, ali je iz medija saznao da samo posle nekoliko utakmica ipak neće biti kapiten. I on ulazi u sukob sa Terzom jer ne želi da pristane na ucene i menjanje ugovora.

Izvor: Alo


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. sandra

  19. 02. 2015. at 10:55

  Nisam delija,ali svaka cast decku! A ni ne izgleda lose :D

 2. niks

  19. 02. 2015. at 12:24

  Koji baja!!!

 3. Naninanaj

  19. 02. 2015. at 21:16

  Sofijaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pushti , ostavi nam Bikovica…evooooooooooooo delijeeeeeeeeeeee,…..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top