Ovo je prva kampanja sa gej parovima u Srbiji!

Objavljeno: 15.02. 16:01

epilion-2

U našoj zemlji doskora nije bila praksa da se par muškaraca nađe na promotivnim fotografijama za proizvode i usluge, ali srećom, stvari se menjaju.

Epilion, dermatološka kuća iz Beograda je na veoma zanimljiv način rešila da promoviše specijalne ponude za parove tokom meseca ljubavi. Oni nude poseban komplet tretmana za epilaciju, a kampanju se nazvali My smooth Valentine. Na fotografiji koja stoji pored ponude kozmetičkuh usluga na Facebooku nalazi se fotka zagljenih muškaraca koje, očigledno, veoma raduje ovaj paket ponuda za parove.

epilion-1

Naravno, ova promotivna ponuda nije ograničena na homoselusalne parove, već svi mogu doći i ukloniti nežejene dlačice sa tela, ali svakako pozdravjamo ovakav potez reklamiranja, koji će, nadamo se, uskro postati praksa i sa drugim vidovima marketinga. Komentari na Facebooku govore u prilog tome, jer su svi oduševljeni što se diskriminacija u Srbiji prema LGBT populaciji polako gasi.


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

rihanna2
Hot or not

Rihanna se u ogromnom bež odelu pojavila na dodeli modnih nagrada

Rihanna uvek na crveni tepih donese nešto drugačije i potpuno neočekivano. Jednog dana se pojavi u prelepoj, glamuroznoj toaleti, drugog u prevelikom bež odelu.