Prati nas

Ovo su 25 najstrašnijih filmova savršenih za petak 13.

Film

Ovo su 25 najstrašnijih filmova savršenih za petak 13.

Ko je za dobar horor film večeras?

Petak 13. je savršen dan za gledanje horor filmova, zar ne? Zbog toga smo za vas spremili listu od 25 najstrašnijih horor filmova ikada.   Uživajte:

25. 28 Days Later

 

 

Ovo je jedan od najboljih zombi filmova ikada snimljenih. Ako ste ljubitelj serije Fear the Walking Dead i zombi apokalipse, volećete i ovaj film sigurno.

24. Carrie

 

 

Ovo je pravi klasik. Iako je skoro izašao i rimejk, ne smete da zaobiđete original. Film, sniman po knjizi genijalnog Stephena Kinga, će vas sigurno naučiti da se lepo ponaštate prema povučenim i pomalo čudnim odobama iz škole. Nikada se ne zna kakvu osvetu spremaju za vas.

23. Insidious

 

 

Ovo je jedan od najstrašnijih filmova snimljen u proteklih par godina. Nastavci jesu dobri (naročito drugi), ali vas neće držati budnim tokom cele noći kao prvi deo. Pravi ljubitelji horora će obožavati ovaj film.

22. Ringu

 

 

Ringu je originalna japanska verzija The Ringa, koji ste verovatno već gledali. To možda ne možete da zaključite na osnovu ovog trejlera, ali japanci su snimili mnogo jeziviji film nego što je to uradio Holivud. Pogledajte ga, i uverite se sami.

21. Texas Chainsaw Massacre

 

 

Još jedan klasik koji ne smete zaobići. I ovaj film je dobio čak dva rimejka. Jedan u 2003. godini, a drugi u 2013, međutim, ali taj film nije dobio reakciju publike koja je očekivana. Da stvar bude još jezivija, film je inspirisan serijskim ubicom koji je stvarno postojao. Ed Gein je osuđen zbog sumnje da je ubijao ljude između 1954 i 1957. Iako motorna testera nije njegovo omiljeno oružje, istina je da je nosio masku koju je napravio od lica svojih žrtava. Međutim, ne zbog oboljenja kože, kao što je to prikazano u filmu,  već zbog toga što je potajno želeo da postane žena.

Nazad1 od 4
1 komentar

1 komentar

  1. Nina

    14. 07. 2018. at 10:18

    Egzorcist je sniman po knjizi, ne po istinitom dogadjaju i da, definitivno treba da bude na prvom mjestu, najstrasniji film svih vremena.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Film

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top