Prati nas

Ovo su nove ‘Zvezde Granda’

Ovo su nove ‘Zvezde Granda’

Nove zvezde 'Grand' produkcije

 

Sedma sezona Zvezda Granda počinje u subotu uveče na televiziji Pink. 56 kandidata od 16 do 45 godina ove sezone boriće se za svoj uspeh na srpskom estradnom nebu.

Nove muzičke nade čelnici Grand produkcije mesecima su tražili širom Srbije, a većina njih je rešila da ostavi rodni kraj i krene trbuhom za kruhom na ovo prestižno takmičenje. Tako je Nemanja Semlekan, advokat iz Melenaca, advokatsku kancelariju odlučio da zameni velelepnom„Grandovom scenom, dok je beogradska igračica Marica Đukić propevala s namerom da postane megazvezda.

“Potrudiću se da se pokažem u pravom svetlu. Takvu do sada sigurno niste videli na televiziji”, samouverena je Marica.

 

Glasovnim sposobnostima muzičku scenu uzdrmaće Milena Novaković iz Leskovca, kojoj kolege već sad predviđaju siguran put do finala. Pored njih, u pevačkom žrebu takmiči se i unuk legendarnog pevača Šabana Bajramovića, Marko Šabanović iz Knjaževca. Pravi slavuj među takmičarima svakako je jedan od najmlađih takmičara, Nemanja Anđelović iz Trgovišta, koji kaže da ga je bog pogledao kada je saznao da je dobio šansu da peva pred milionskim auditorijumom.

“Bog mi je dao šansu da se moj glas daleko čuje i ja ću to pametno iskoristiti da pridobijem srca publike”, poručuje Nemanja.

Izvor: Pressonline.rs
Foto: Facebook.com7 komentara

7 Comments

 1. vladan97

  13/09/2012 at 12:23 pm

  Na devojkama se jasno vidi xD

 2. Starship

  13/09/2012 at 12:34 pm

  PUNO SELJAKA NA MALOM MJESTU

 3. Prince Anonymous

  13/09/2012 at 12:41 pm

  Marko.S. :) njega znam :) napred Mare :)

 4. spica

  13/09/2012 at 1:09 pm

  Sve je namesteno,moj drug je bio u drugom krugu i rekli su mu sve naj naj cak su ga i novine intervjuisale.Pa opet nista,svi su oni skupo platili ulazak tu,a da ne pricam da znam licno devojku koja je platila ali ne dovoljno pa su je izbacili.Satro glasovi,samo pare rade .Po principu ko vise da

 5. f.u.j.k.

  14/09/2012 at 2:23 am

  Saletu Popoviicu svaka cas za ove Zvezde grada, Grand produkcija pre ovih Zvezda Granda je u svom muzickom jatu vise imala pevaca iz BiH i pa cak i nekih pevaca iz Hrvatske ,,i da nisu pocele da se emituje Zvezde granda nasu muzickom scenom bi zavladali losi pevaci iz regiona na nasim prostorima, svako ko je ucestvovao u Zvezdama granda zna dobro da peva , ali mislim da su ga malo preterali na masovnosti i hiper produkciji, naravno i ove mlade cure koje idu na rekonstrukciju pre takmicenja da ni je to malo preterano. one su u startu dale oko2000 evra, pa za svako glasanje. minimum treba jos tolko para da da za sms glasove i da bi doso finala, trebas oko 10k evra da das….

 6. sandra prijovic

  21/01/2013 at 11:30 am

  kako smo slatki;]

 7. sandra prijovic

  28/01/2013 at 4:56 pm

  kako smo drugari…..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top