Connect with us

Oženjeni ljubavnik Milene Ćeranić ima novu devojku?!

Bizarno

Oženjeni ljubavnik Milene Ćeranić ima novu devojku?!

Za vezu je potrbno dvoje..ovaj, troje, tj. četvoro...uh! (foto: Ivan Vučićević)

Za vezu je potrbno dvoje..ovaj, troje, tj. četvoro…uh! (foto: Ivan Vučićević)

Pevačica Milena Ćeranić, koja je već godinama u turbulentnoj ljubavnoj vezi sa oženjenim crnogorskim košarkašem Vladimirom Dašićem, dobila je ozbiljnu konkurenciju – mladu manekenku Žaklinu Vučić, s kojom njen ljubavnik provodi sve više vremena.

Žaklina i Vladimir su se zvanično upoznali krajem leta, ali je košarkašu foto-model odavno zapala za oko, a i on je bio njena potajna želja, prenosi Svet.

“Dašić je baš želeo da upozna Žaklinu, to se desilo krajem leta i od tada su stalno na vezi, jer ona živi u Beču. Čim dođe u Crnu Goru, manekenka ide u Podgoricu da bi se videla s Vladimirom. Prošle nedelje je konačno postavila zajedničku fotografiju na Instagramu, što je izazvalo pozitivne komentare njenih sledbenika”, kaže sagovornik.

Nikšićanka Žaklina Vučić živi i studira u Beču, gde je potpisala ugovor s jednom modnom agencijom. Početkom ove godine uvrštena je na listu 25 najlepših žena po izboru Gentleman’s choicea.

Foto-model Žaklina Vučić (foto: Facebook)

Foto-model Žaklina Vučić (foto: Facebook)

Folkerka Milena Ćeranić je, prema našim saznanjima, i dalje u vezi s košarkašem, a nedavno se preselila u novi stan kako bi zavarala trag i da ne bi opet došla u situaciju da je paparaci uhvate u strasnom zagrljaju sa Dašićem ispred ljubavnog gnezda. Kako će se stvari odvijati kad bude saznala za novu devojku u životu oženjenog muškarca koji kao momak živi, tek ćemo videti.

 

Loading...

3 Comments

3 komentara

 1. Anna

  06/11/2015 at 5:12 am

  Ne znam ni sta je ocekivala, glupaca prava

 2. Zdenka

  06/11/2015 at 9:22 am

  On je prezgodan. Zaklina ima ruzne usne. A Milena je je najodvratnija od sve dece….

 3. Gone girl

  06/11/2015 at 6:53 pm

  Ova je fotomodel kao Soraja, ako me razumete.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top