Prati nas

Pajkić: Vendi je potrošena! Vendi: Pajkića je zlostavljala tetka!

Šokantno

Pajkić: Vendi je potrošena! Vendi: Pajkića je zlostavljala tetka!

Prepucavanje preko medija…

Nakon jučerašnjih izjava Vesne Vukelić Vendi da je Nebojša Pajkić zaljubljen u nju, oglasio se i gospodin Pajkić, revoltiran ovim izjavama.

“Ideja Vendi  da sam zaljubljen u nju nastala je usled endemskog sifilisa mozga prilikom seksualnog opštenja na Ibarskoj magistrali. Ja sam isključivo zaljubljen u svoju suprugu Isidoru Bjelicu udatu Pajkić i romantično zanesen Teom Von Harbou, i ne mogu da gajim nikakve emocije prema Vendi,” izjavio je on, i otkrio zašto film o Dragi Mašin nije završen.

“Film nije završen zbog abnormalnog antitalenta, snimali smo ga osamdeset osam dublova, a ona nije znala da izgovori “Oče Naš”, nije bila u stanju. Potrošena je na štajgama, ima stravičnu mržnju prema seksu, mrzi seks kao što radnici mrze lopatu! Ona nema miligram erotike u sebi,” objašnjava on.

Ipak, Vendi ne bi bila Vendi kad ne bi odgovorila. Pevačica je na svom Facebook profilu otkrila da je njega zlostavljala tetka, pa je primorana da obavi parastos nad njime.

“Imao je teško i traumatično detinjstvo, gde je u odsustvu simbolizacije majke, mesto zauzela umno i duševno obolela tetka.O tome se poverio i u “Utisku nedelje” pred 7 miliona ljudi, ali bez pojedinosti koje je meni pričao u najrezneženijim i poverljivijim momentima, gde ga je tetka noću zlostavljala i sexualno uznemiravala, a preko dana ga je vodila u crkvu na katarzu ne bi li ga ubedila kako je sve to Božja volja. Tako da je na prenatalnu dijagnozu dodatno stekao ili zaradio i abnormalnu šizofreniju,” počinje Vendi svoju priču o Pajkiću, a onda nastavlja:

“Prilikom pokušaja jednog seksualnog opštenja sa njim, tj. sa Gargamelom, on! tj. Gargi, ga je surovo povredio svojim nosem od 2 kg i 352 gr i naš Nebojša Pajkić je dobio potres mozga usled čega mu se javljaju hipermanični porivi i halucinantne ideje. Sva ta nesreća, propraćena zverskom fizionomijom Gargamela uslovili su Pajkića na RUKOBLUD,” kaže Vendi a ceo njen status pročitaćete ako kliknete ovde.

P.Ž./Tračara
Foto: PulsOnline, NaDlanu.com9 komentara

9 Comments

 1. M

  07/03/2013 at 2:45 pm

  Ovu u ludnicu.

 2. Mara

  07/03/2013 at 2:54 pm

  Pajkicu,svaka ti se pozlatila mada ni ti cvecka.A,da doticnu osobu zenskog pola preuzmu americki neuropsihijatri,postali bi milijarderi.

 3. lookin' for a come up

  07/03/2013 at 3:03 pm

  jadno sa njene strane,al on joj je dobro odgovorio

 4. SUnRose

  07/03/2013 at 3:24 pm

  auuuu Vendi što si propAlaa! Ekrem je bio u pravu!! xexxexe ;)

 5. Jana

  07/03/2013 at 6:02 pm

  Ahahaha,lupila Vendica svima po dislike.xDTi si zeno za psihijatriju,mada i odatle bi te proterali,kada bi videli sa cime imaju posla.

 6. maja.podgorica

  07/03/2013 at 9:35 pm

  Zašto ovo rade? Oboje imaju decu, zašto im prave traume?

 7. Iš sotono

  08/03/2013 at 1:16 am

  jao tracaro sto dajes prostora ovoj retardiranoj kokoski. JU koji debil od zene, Boze spasi nas!

 8. Anka

  08/03/2013 at 10:40 pm

  Dajte ljudi da li ste normalni?! Mogu da razumem Vendi koja peva pod satorima da ima ovakve statuse, ali Pajkica, koji uziva sto je akademski gradjanin ne mogu! Toliko sam se razocarala, naravno ako je tacno da je sve ovo rekao. To sto vas neko napada na najprizemniji moguci nacin, ne znaci da istim oruzjem i vi njemu treba da uzvratite. Obrazovan, inteligentan covek da se spusta na ovakav nivo?! Gospode!

 9. Ivanica

  10/05/2013 at 2:44 pm

  vendi savršenaa svako bi se zaljubio u njuuu!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top