Prati nas

Pamela Anderson dolazi u Srbiju na sajam erotike

Extra

Pamela Anderson dolazi u Srbiju na sajam erotike

#pamanderson #pamelaanderson

A photo posted by @pamelaandersontotal on

Ovogodišnji sajam erotike, koji se održava u Beogradu u decembru, sprema posebno iznenađenje za sve posetioce. Naime, specijalna gošća sajma biće niko drugi do Pamele Anderson.

Pregovori sa Pamelom su još uvek u toku, a kako prenosi Blic, glumica je tražila pozamašan iznos da se pojavi. Još se ne zna koja će biti njena tačna uloga na sajmu, ali se očekuje da svima pokaže zbog čega važi za jednu od najseksepilnijih žena na svetu.  

#pamanderson #pamelaanderson

A photo posted by @pamelaandersontotal on

Glumica se proslavila ulogom u kultnoj seriji Čuvari plaže, ali je poznata i po procurelom kućnom snimku sa bivšim suprugom Tommyjem Leejem. Kao bivša Plejboj zečica je krasila čak 14 naslovnica za poznati erotski magazin Playboy. Imala je i tu čast da se pojavi na poslednjem golišavom izdanju magazina i to na nagovor sina.

“Hugh Hefner me je pozvao i pitao da li želim da budem na naslovnoj strani poslednjeg erotskog izdanja Playboy. To mi je bila velika čast, ali sam se dvoumila. Međutim, kada mi je sin Dilan rekao da je to prilika koju ne smem da propustim, odlučila sam ipak da se razgolitim poslednji put”, rekla je glumica.

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top